Η άμυνα ήταν αρκετή για τη Βουλιαγμένη κόντρα στον Υδραϊκό

Δημήτρης Ντζάνης
Η άμυνα ήταν αρκετή για τη Βουλιαγμένη κόντρα στον Υδραϊκό

bet365

Η Βουλιαγμένη δεν δέχθηκε γκολ για 26 λεπτά από τον Υδραϊκό κι επικράτησε με 11-2 στη δική της πρεμιέρα στην Α1 πόλο ανδρών.

Ο Υδραϊκός προηγήθηκε της Βουλιαγμένης με 1-0, όμως στη συνέχεια οι «μπέμπηδες» διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους για 26 αγωνιστικά λεπτά και κάπως έτσι πήραν μια άνετη νίκη με 11-2 στο «Αντ. Δημητρόπουλος» της Γλυφάδας για την 1η αγωνιστική του Α' Ομίλου στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα η Βουλιαγμένη πέτυχε εννέα διαδοχικά γκολ για να προηγηθεί με 9-1, πέντε λεπτά πριν από το τέλος και να πάρει το πρώτο τρίποντο με 11-2.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 0-2, 0-5, 1-3.

Υδραϊκός (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Γωνιωτάκης, Κόκκινος 1, Μητράκης, Χατζηκυριακάκης, Παππάς 1, Φωτεινάκης, Τσαταλιός, Βούσκεβιτς, Κατσαγούνος, Μασμανίδης, Ζώρζος, Μητράκης, Σιαμάς, Μαρινάγης.

 

Βουλιαγμένη (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Ανδρεάδης, Α. Καστρινάκης, Τόττης, Καλογερόπουλος 2, Αλμυράς, Ούμποβιτς 4, Χατζής 3, Γούντχεντ, Ν. Καστρινάκης, Μπελέσης, Σπάχιτς 2, Γιαννάτος, Λεβαντής, Καραγιάννης, Πατσιλινάκος.

Ο Σεΐφ Εσχάμ με επτά γκολ οδήγησε τη ΝΕΠ στη νίκη επί της ΑΕΚ

Η νεοφώτιστη Ναυταθλητική Ένωση Πατρών συνδύασε την πρεμιέρα της με μια σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ με 12-11 στο «Αντ. Πεπανός» για τον Β' Όμιλο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την αχαϊκή ομάδα ο 28χρονος Αιγύπτιος Σεΐφ Εσχάμ, που σημείωσε επτά γκολ σε ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι.

Η ΝΕΠ στην 3η περίοδο προηγήθηκε με 11-8, αλλά η ΑΕΚ πλησίασε 11-10, στα 5:30 πριν από το τέλος. Ομως ο Εσχάμ έδωσε ανάσα στη ΝΕΠ για το 12-10 (5:06), με τον σπουδαίο Φώτη Μπλάνη να μειώνει στο 12-11 (1:26), που ήταν και το τελικό σκορ.

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 2-2, 5-3, 1-2.

ΝΕΠ (Μάκης Λυκούδης): Αναγνώστου, Γιαννακόπουλος 1, Τσίπης, Καραΐσκος 1, Σεΐφ Εσχάμ 7, Νταλάπας 2, Αβαγιανός, Αντίοχος, Γουρδούπης, Γιουτμάζ 1, Τσαχιλίδης, Καρράς, Δραγώνας, Μπενέτος, Βαλουξής.

ΑΕΚ (Κώστας Κοκκινάκης): Καζάκος, Τουρκομένης 4, Σταμέλος 1, Μιγκλής, Δημητρούλης, Παπαδημητρίου 2, Μπλάνης 3, Κοτσαμπάς 1, Θώμογλου, Στελλάτος, Ρουμάνης, Μουρατίδης, Μαυριόπουλος, Νατσούλης, Σάββιτς.


@Photo credits: INTIME, Νίκος Βήχος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα