Μαργαρίτα Πλευρίτου στο Gazzetta: «Υπερήφανη για τα αποτελέσματα όλα αυτά τα χρόνια με τον Ολυμπιακό»

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου έφθασε στους 10 τίτλους πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό

bet365

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Μαργαρίτα Πλευρίτου σήκωσε τον 10ο τίτλο πρωταθλήματος στην καριέρα της με τον πειραϊκό σύλλογο.

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου, μαζί με τις Ελευθερία και Βασιλική Πλευρίτου, ήρθαν από τον Ηρακλή στον Ολυμπιακό το 2011 και από την αγωνιστική περίοδο 2013-14 δεν σταματούν να μετρούν τίτλους εντός και εκτός συνόρων.

Αρχηγός στον Ολυμπιακό και στην εθνική ομάδα, η 28χρονη Μαργαρίτα Πλευρίτου το απόγευμα του Σαββάτου (20/5), μαζί με τη Σταυρούλα Δουρέκα, σήκωσαν το τρόπαιο του πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό, του 10ου συνεχόμενου και 14ου συνολικά για το τμήμα.

«Eίναι κάτι που μπορείς να το φανταστείς, όμως είναι τελείως διαφορετικό να το ζεις, είμαι υπερήφανη για όλες τις συμπαίκτριές μου από το 2011 όταν ηρθαμε στον Ολυμπιακό, γιατί έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά όλα αυτά τα χρόνια για να έρθουν αυτά τα αποτελέσματα» δήλωσε στο Gazzetta η αρχηγός του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, με την κατάκτηση του Κυπέλλου στην Πάτρα, ο Ολυμπιακός μετρά πλέον πέντε νταμπλ, αν και η σεζόν που ολοκληρώθηκε έφερε τον πρωταθλητή Ευρώπης τα δύο προηγούμενα χρόνια Ολυμπιακό, να μένει εκτός Final 4 του Champions League και να παραδίδει το ευρωπαϊκό του στέμμα.

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου κάνοντας ένα μίνι απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου μας είπε: «Σίγουρα δεν πετύχαμε το στόχο μας στην Ευρώπη, όμως δεν μπορώ να μιλήσω για μια αποτυχημένη χρονιά, ίσα-ίσα είναι επιτυχημένη, κανείς δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία.

Aπό εκεί και πέρα προσπαθήσαμε, η Ματαρό ήταν καλύτερη και στα δύο παιχνίδια και πήρε την πρόκριση. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι ώστε την επόμενη χρονια να βρεθούμε ξανά στο Final 4 και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα