Άλιμος: Και Σταματοπούλου και Χυδηριώτη από τον Ολυμπιακό

Η Ιωάννα Χυδηριώτη από τον Άλιμο στον Ολυμπιακό

bet365

O Άλιμος βάζει πλώρη για πολύ ψηλά, καθώς προσθέτει στη μηχανή του τις Ιωάννα Σταματοπούλου και Ιωάννα Χυδηριώτη, που αφήνουν τον Ολυμπιακό.

Στον Άλιμο Betsson τα όνειρα δεν έχουν όρια και στην ομάδα των νοτίων προαστίων προχωρούν σε κινήσεις πρωταθλητισμού εν όψει της νέας σεζόν.

Και οι κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας, είναι με παίκτριες πρώτης γραμμής.

Με πληροφορίες του Gazzetta ο ΄Άλιμος, πέρα από την τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ιωάννα Σταματοπούλου, παίρνει από τον πειραϊκό σύλλογο και την 27χρονη περιφερειακή Ιωάννα Χυδηριώτη.

Δύο βασικά γρανάζια τόσο του Ολυμπιακού, όσο και της εθνικής ομάδας μετακομίζουν στον Άλιμο, προσθέτοντας τεράστια ισχύ στη δυναμική του και έπεται σνυνέχεια.

Πριν από τις Σταματοπούλου και Χυδηριώτη, ο Άλιμος συμφώνησε και με την 24χρονη Νατάσα Ριμπάνσκα, με την πολυσύνθετη παίκτρια από την Ουγγαρία να αφήνει την Ουίπεστ για να έρθει στα μέρη μας.

stamatopoulou

Ο Άλιμος Betsson μετά την 5η θέση στην παρθενική παρουσία στη μεγάλη κατηγορία, τη σεζόν που τελείωσε έκανε το άλμα με την κατάκτηση της 3ης θέσης, έχοντας για πρώτα βιολιά τις Αλεξάνδρα Ασημάκη και Τίνα Κοντογιάννη.

Παράλληλα, η ομάδα είχε και την πρώτη της παρουσία στο Champions League, από την προκριματική φάση πέρασε στη φάση των ομίλων και στο πλαίσιο του Β' ομίλου πήρε τη 2η θέση, πίσω από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Σαμπαντέλ, σημειώνοντας με τρεις νίκες, δύο επί της Ντουναουιβάρος και μια επί της Μιλούζ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα