Η Βουλιαγμένη ανακοίνωσε τις Ξενάκη και Μουλχάουζεν

Δημήτρης Ντζάνης
Η Έλενα Ξενάκη επέστρεψε στη Βουλιαγμένη

bet365

H Bουλιαγμένη ανακοίνωσε την επιστροφή της Έλενας Ξενάκη στις τάξεις της, καθώς και την απόκτηση της 20χρονης Ολλανδής, Λόλα Μουλχάουζεν. 

Η Βουλιαγμένη μετά τη ανανέωση συνεργασίας με την τερματοφύλακα Μαρίνα Κοτσιώνη, την Ολλανδή, φουνταριστή Κίτι-Λιν Γιάουστρα και τη Σταματίνα Καϊάφα, ανακοίνωσε την απόκτηση της Έλενας Ξενάκη και της Ολλανδής, Λόλα Μουλχάουζεν.

Η Ξενάκη επιστρέφει από τον Ολυμπιακό στη Βουλιαγμένη, ενώ η Λόλα Μούλχαουζεν είναι ένα από τα νέα αστέρια της ευρωπαϊκής υδατοσφαίρισης

Η ανακοίνωση για την Έλενα Ξενάκη

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με την διεθνή φουνταριστό Έλενα Ξενάκη.
Η Έλενα, γεννημένη στις 5 Ιουλίου το 1997, έχει επιτύχει πολλές και σημαντικές διακρίσεις στην αθλητική της καριέρα τόσο σε εθνικό αλλά και διασυλλογικό επίπεδο.

Μεγαλύτερες επιτυχίες με την Εθνική ομάδα γυναικών είναι η κατάκτηση της 2ης θέσης στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα της Βαρκελώνης το 2018 και του Σπλιτ το 2022.

Επίσης είναι ενεργό μέλος της εθνικής ομάδας που πήρε την πρόκριση για τους Ολυμπιακους του Παρισιού κατακτώντας ταυτόχρονα και την 3η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024 στο Άιντχόφεν.

Παράλληλα με τις αθλητικές της επιτυχίες, σπουδάζει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Στις πρώτες της δήλωσης ως αθλήτρια του ομίλου η Έλενα δήλωσε τα εξής: "Σε αυτή την ομάδα έκανα τα πρώτα μου βήματα και ειμαι παρά πολυ χαρούμενη για την επιστροφή μου στον όμιλο που αγαπώ και νιώθω οικογένειά μου! Η Βουλιαγμένη πάντα έχει υψηλούς στόχους και θα κάνω τα πάντα για να τους πετύχουμε".
Καλωσορίζουμε ξανά την Έλενα Ξενάκη στην οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης και της ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας της».

nov

Η ανακοίνωση για τη Λόλα Μουλχάουζεν

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με την διεθνή Ολλανδή αθλήτρια Λόλα Μουλχάουζεν.
Η Λόλα γεννήθηκε στις 17 Αυγούστου 2004 και είναι βασικό μέλος της εθνικής ομάδας γυναικών της Ολλανδίας.
Το 2023 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών που διεξήχθει στην Ιαπωνία και το 2024 αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Αϊντχόφεν. Λόλα καλώς ήρθες στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα