Άλιμος: Η ώρα για την πρώτη κόντρα απέναντι στον Ολυμπιακό

Δημήτρης Ντζάνης
Η Αλεξάνδρα Ασημάκη

bet365

Ο φιλόδοξος Άλιμος φιλοξενεί τον πρωταθλητή Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 γυναικών, σε ένα πρώτο τεστ και για τπυς δύο.

Ο Άλιμος ονειρεύεται να γράψει ιστορία, ο Ολυμπιακός είναι ο μόνιμος πρωταυθλητής και η συνάντησή τους το βράδυ της Παρασκευής (18/10, 21:45, KOE ΤV) στο κολυμβητήριο Αλίμου δεσπόζει στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 γυναικών, που θα συνεχιστεί το Σάββατο.

Στον Άλιμο δεν κρύβουν τον στόχο τους, να διαδεχθούν τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός, των πολλών αλλαγών, είναι ο πρωταθλητής.

Ο Αλιμος προέρχεται από τέσσερις νίκες στα προκριματικά του Champions League και το άνετο πέρασμα επί του Εθνικού στον Πειραιά για το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έχει μόνο το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.

Όπως και να' χει το παιχνίδι είναι ένα πρώτο τεστ και για τις δύο ομάδες, κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι. Και μην ξεχνάτε, ο Άλιμος και ο Ολυμπιακός θα συναντηθούν ξανά στις 26 Οκτωβρίου, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

@Photo credits: INTIME, Δημοσθένης Καμσής

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα