Ευρωπαϊκό ΠρωτάθλημαΠόλο: H European Aquatics εξετάζει το Ζάγκρεμπ για τους αγώνες ανδρών

Δημήτρης Ντζάνης
εθνική ομάδα πόλο ανδρών

bet365

Η European Aquatics φαίνεται να στέλνει στο Ζάγκρεμπ το τουρνουά ανδρών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, το Αϊντχόφεν παραμένει φαβορί για τους αγώνες των γυναικών.

Νέα δεδομένα έρχονται για τον τόπο δειξαγωγής του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο του 2024 και ειδικότερα για το τουρνουά ανδρών.

Σε δημοσίευμα του total-waterpolo αναφέρεται πως η πιο πιθανή λύση για τους αγώνες των ανδρών είναι το Ζάγκρεμπ και οι εγκαταστάσεις της Μλάντοστ, εκεί όπου είχε φιλοξενηθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2010.

Αντίθετα, το Αϊντχόφεν παραμένει η πρώτη επιλογή για τους αγώνες γυναικών από την European Aquatics, όπως είχε γράψει τo Gazzetta.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία πήρε τη διοργάνωση από τη Νετάνια του Ισραήλ, που ήταν να γίνει από τις 3-16 Ιανουαρίου. Πριν από μερικές ημέρες το Βερολίνο φαινόταν να είναι η πιθανή λύση για το τουρνουά των ανδρών. Οι ημέρες περνούν, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για τη διοργάνωση και η European Aquatics καλείται να πάρει τις τελικές αποφάσες για το πρωτάθλημα.

Από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα δοθεί από ένα εισιτήριο σε άνδρες και γυναίκες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, καθώς και τρία εισιτήρια για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ Τελευταία Νέα