Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο: Οι 15 εκλεκτές της Αλεξίας Καμμένου για το Αϊντχόφεν

Δημήτρης Ντζάνης
Οι 15 εκλεκτές της Αλεξίας Καμμένου για το Αϊντχόφεν

bet365

Η ομοσπονδιακή τεχνικός Αλεξία Καμμένου κατέληξε στις 15 παίκτριες που θα αγωνιστούν με την εθνική ομάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο στο Αϊντχόφεν.

Τις 15 παίκτριες που θα ταξιδέψουν στο Αϊντχόφεν για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης γυναικών (5-13 Ιανουαρίου) ανακοίνωσε το Σάββατο (30/12) η ομοσπονδιακή τεχνικός, Αλεξία Καμμένου.

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη επιστρέφει στις τάξεις της εθνικής ομάδας, για το 7ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της καριέρας της και αυτό από μόνο του αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός.


Τέσσερις αλλαγές από το παγκόσμιο της Φουκουόκα

Σε σχέση με την 15άδα που αγωνίστηκε η εθνική ομάδα πριν από έξι μήνες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα και κατέλαβε την 8η θέση, η ομοσπονδιακή τεχνικός Αλεξία Καμμένου προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές.

Εκτός από την επιστροφή της Αλεξάνδρας Ασημάκη, μετά τον τραυματισμό της Μαρίας Μυριοκεφαλιτάκη, στο Αϊντχόφεν δεν θα είναι οι Φωτεινή Τριχά, Χριστίνα Σιούτη και Ελευθερία Φουντωτού. Στις θέσεις τους κλήθηκαν οι Μαρία Πάτρα, Στεφανία Σάντα και Ελευθερία Τορνάρου.


Η αποστολή της εθνικής ομάδας

Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Έλενα Ξενάκη, Αλέξάνδρα Ασημάκη, Μαρία Πάτρα, Ειρήνη Νίνου, Βασιλική Πλευρίτου, Στεφανία Σάντα, Αθηνά Γιαννοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Έλενα Ελληνιάδη, Σοφία Τορνάρου, που θα κάνει ντεμπούτο στη διοργάνωση.

Στην αποστολή πέρα από την Αλεξία Καμμένου, θα βρίσκονται οι συνεργάτες της Τάσος Πυρπυρής και Φώντας Λεμπέσης, η φυσικοθεραπεύτρια Ναταλία Σκαρπέτη, ο τεχνικός video – στατιστικής Κώστας Μάρκου και ο έφορος και μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΕ, Εύη Μωραϊτίδου.

@Photo credits: INTIME, Αλέξανδρος Μαρόπουλος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ Τελευταία Νέα