Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο: Χωρίς εκπλήξεις οι 15 επιλογές Βλάχου στην εθνική πόλο ανδρών

Δημήτρης Ντζάνης
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο: Χωρίς εκπλήξεις οι 15 επιλογές Βλάχου στην εθνική πόλο ανδρών

bet365

Με 14 παίκτες από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα συν τον Άγγελο Βλαχόπουλο θα αγωνιστεί η εθνική ομάδα πόλο ανδρών στο Ζάγκρεμπ για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ομάδα που κατακτά το ασημένιο μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα δεν αλλάζει, έτσι οι τελικές επιλογές του Θοδωρή Βλάχου για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Κροατία (4-16 Ιανουαρίου) δεν είχαν κάποια έκπληξη.

Η μοναδική αλλαγή με τη 15άδα της εθνικής ομάδας που έπαιξε πριν από έξι μήνες στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Φουκουόκα είναι η επιστροφή του Άγελου Βλαχόπουλου, που για οικογενειακούς λόγους δεν ήταν στην Ιαπωνία. Ο παίκτης της Νόβι Μπέογκραντ πήρε τη θέση του Άρη Χαλυβόπουλου.

H αποστολή της εθνικής ομάδας

Μάνος Ζερδεβάς, Ντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κώστας Γκιουβέτσης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κώστας Κάκαρης, Στάθης Καλογερόπουλος, Άγγελος Βλαχόπουλος, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Νίκος Γκίλλας, Γιάννης Αλαφραγκής.

 

Η αποστολή θα ταξιδέψει στο Ζάγκρεμπ στις 3 Ιανουαρίου, Σε αυτή μετέχουν ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος, ο συνεργάτης του Τάσος Σχίζας, ο φυσικοθεραπευτής Αλέξανδρος Κολιάτος, ο γιατρός Σπύρος Μπάλας, ο γυμναστής Μανώλης Βασιλειάδης, ο τεχνικός video – στατιστικής Χρήστος Κοδέλλας και ο μάνατζερ Γιώργος Μαργιούκλας.

Με την ελληνική αποστολή μεταβαίνει στην Κροατία και ο διεθνής μας διαιτητής Γιώργος Σταυρίδης.

Αντίπαλοι της εθνικής μας στην πρώτη φάση της διοργάνωσης είναι (η σειρά των αγώνων της): Ουγγαρία (4/1, 20.00 Ελλάδας), Ιταλία (6/1, 20.00) και Γεωργία (8/1, 18.00).

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ Τελευταία Νέα