Καμπάνια: «Η Ελλάδα έχει τον καλύτερο αμυντικό στον κόσμο, τον Σκουμπάκη»

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Δημήτρης Σκουμπάκης

bet365

Ο τεχνικός της Ιταλίας Σάντρο Καμπάνια, χαρακτήρισε τον Δημήτρη Σκουμπάκη ως τον κορυφαίο αμυντικό στον κόσμο, ενώ αναφέρθηκε και στη δύναμη της Ελλάδας στους φουνταριστούς, με αφορμή το ντέρμπι του Σαββάτου στο Ζάγκρεμπ για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η Ελλάδα και η Ιταλία θα συναντηθούν το Σάββατο (6/1, 20:00) στο Ζάγκρεμπ σε μια ακόμα κλασική αναμέτρηση της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης και στο παιχνίδι που σε πολύ μεγάλο ποσοστό θα κρίνει την 1η θέση στον Β' Όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η Ιταλία είχε εύκολη αποστολή στην πρεμιέρα της απέναντι στη Γεωργία (22-5), ενώ η Ελλάδα πήρε τη νίκη με 10-8 απέναντι στην ανανεωμένη Ουγγαρία.

Ο τεχνικός της Ιταλίας, Σάντρο Καμπάνια μετά τον αγώνα με τη Γεωργία και αναφερόμενος στο ντέρμπι με την Ελλάδα, εξήρε την ποιότητα της ελληνικής ομάδας.

Ο 60χρονος Σικελός τεχνικός είπε συγκεκριμένα: «Η καλύτερη ένδειξη για εμάς από τον αγώνα με τη Γεωργία ήρθε από την άμυνα, είναι κάτι που δουλέψαμε πολύ στην προετοιμασία και εδώ στο Ζάγκρεμπ θέλουμε να το τελειοποιήσουμε.

campagna

Νομίζω ότι είναι σημαντικό, αυτή τη στιγμή οι επιθέσεις δυσκολεύονται, δεν είναι όλοι οι παίκτες σε φόρμα και το να παίξεις καλά στην άμυνα θα σου δώσει μεγάλο πλεονέκτημα. Σήμερα (σ.σ.) παίξαμε σπουδαία στην άμυνα.

Το παιχνίδι με την Ελλάδα είναι το παιχνίδι που θέλω να παίξω, είναι πολύ δυνατοί. Έχουν τον καλύτερο αμυντικό στον κόσμο, τον Σκουμπάκη και δύο φανταστικούς φουνταριστούς τον Κάκαρη και τον Νικολαΐδη, είναι μια ολοκληρωμένη ομάδα. Καλύτερο τεστ δεν θα μπορούσε να υπάρξει για εμάς, η Ελλάδα είναι από τις πιο ολοκληρωμένες ομάδες της διοργάνωση».

@Photo credits: INTIME, Ισμήνη Βλασσοπούλου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ Τελευταία Νέα