Γιαννοπούλου: «Παίξαμε με πάθος, έχουμε πολύ δρόμο»

Δημήτρης Ντζάνης
Γιαννοπούλου: «Παίξαμε με πάθος, έχουμε πολύ δρόμο»

bet365

Η Αθηνά Γιαννοπούλου ήταν αλάνθαστη στην επίθεση για την εθνική ομάδα στη νικηφόρα πρεμιοέρα της εθνικής ομάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν. Τι είπε η 22χρονη παίκτρια, όπως και η Νικόλ Ελευθεριάδου.

Η Αθηνά Γιαννοπούλου ένα μήνα μετά τα 22α γενέθλιά της, ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια για την εθνική ομάδα στη νίκη με 14-12 επί της Ουγγαρίας στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Αϊντχόφεν.

Τέσσερα γκολ σε ισάριθμα σουτ από τη διεθνή περιφερειακό, που στις δηλώσεις της αναφέρθηκε στο πάθος που έδειξε η εθνική ομάδα.

«Όλα τα κορίτσια παίξαμε πολύ καλά, από την αρχή φάνηκε πως θέλαμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, σίγουρα όμως μια τέτοια νίκη μας ανεβάζει ψυχολογικά. Πρέπει να βλέπουμε ένα προς ένα τα παιχνίδια, είμαι πολύ αισιόδοξη για τη συνέχεια, ξέρω πως θα το παλέψουμε όλες».

H Νικόλ Ελευθεριάδου είπε με τη σειρά της: «Το τρίτο οκτάλεπτο μας στοίχισε αρκετά, αλλά το έβλεπα στα μάτια των κοριτσιών πως μέχρι το τέλος θα παίζαμε για τη νίκη. Είναι πολύ ευχάριστο και όμορφο να κάνεις τέτοιες νίκες στους ομίλους, μας έδωσε σιγουριά και αυτοπεποίθηση το αποτέλεσμα για τη δουλειά που έχουμε κάνει. Δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο στους ομίλους, κάθε ματς είναι ξεχωριστό, κρατάμε το πάθος και τη θέληση μέχρι το τέλος, αλλά ο δρόμος είναι πολύ μακρύς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ Τελευταία Νέα