Βλάχος: «Ήταν ένα γερό χαστούκι, όμως δεν μας σκοτώνει»

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Βλάχος

bet365

«Όλοι το παρατήσαμε και αυτό είναι το χειρότερο» είπε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Βλάχος μετά την άσχημη εμφάνιση και την ήττα από την Ιταλία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ.

Η απογοητευτική εικόνα της εθνικής ομάδας απέναντι στην Ιταλία και η ήττα με 15-8 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ, αντικατοπτρίστηκαν και στα λόγια του Θοδωρή Βλάχου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είπε μετά τον αγώνα «Χάσαμε κατά κράτος από τα πρώτα λεπτά, ήταν μια από τις χειρότερες εμφανίσεις, όμως δεν μας "σκοτώνει¨. Όλα σήμερα όλα ήταν λάθος, πρέπει στο μυαλό μας να βρούμε ένα πραγματικό κίνητρο, δεν μπορούσαμε να συμμαζέψουμε το κακό ξεκίνημα και όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, όλοι το παρατήσαμε και αυτό είναι το χειρότερο. Αυτό το γερό χαστούκι, μπορεί να γίνει ένα τρομερό μάθημα, αρκεί να το διαβάσουμε σωστά και να μην το παρατήσουμε».


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ Τελευταία Νέα