Eυρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο: Με τη Γαλλία η Ελλάδα στα προημιτελικά στο Αϊντχόφεν

Δημήτρης Ντζάνης
Με τη Γαλλία η Εθνική γυναικών στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού στο Αϊντχόφεν

bet365

H Γαλλία νίκησε με άνεση τη Γερμανία 14-6 και το συγκρότημα που προπονεί ο Τεό Λοράντος θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυναικών στο Αϊντχόφεν.

Η Γαλλία, που προπονεί ο Τεό Λοράντος, θα είναι η αντίπαλος της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης γυναικών στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Αϊντχόφεν, την Τρίτη (9/1).

Η ομάδα της Γαλλίας στο χιαστί επικράτησε με άνεση επί της Γερμανίας με 14-6 και θα βρεθεί στον δρόμο της Ελλάδας, για μια θέση στα ημιτελικά.

Τα δύο εθνικά συγκροτήματα είχαν κοινή προετοιμασία πριν από τα Χριστούγεννα στο Παρίσι, με την εθνική ομάδα να επικρατεί 14-12 στο φιλικό που είχαν δώσει.

Η νικήτρια ομάδα στον ημιτελικό θα συναντήσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία, που στο δικό της προημιτελικό έχει εύκολη αποστολή απέναντι στην Κροατία.

Η ώρα του αγώνα της εθνικής ομάδας θα οριστικοποιηθεί με την ολοκλήρωση των χιαστί αγώνων.

Η έκπληξη έγινε από τη Μεγάλη Βρετανία, που νίκησε το Ισραήλ, που προπονεί ο Δημήτρης Μαυρωτάς με 14-13 στα πέναλτι (καν. αγ. 9-9) και θα αγωνιστεί με την Ολλανδία,


Χιαστί (Δευτέρα 8/1)

(1) Κροατία - Σερβία 11-8
(2) Ισραήλ - Μ. Βρετανία 13-14 (καν. αγ. 9-9)
(3) Γαλλία - Γερμανία 14-6
(4) Ουγγαρία - Τσεχία 27-4

Προημιτελικά (Τρίτη 9/1)

17:00 Ισπανία - Κροατία (5)
18:30 Ολλανδία - Μ. Βρετανία (6)
20:00 Ελλάδα - Γαλλία (7)
21:30 Ιταλία- Ουγγαρία (8)

Ημιτελικά (Πέμπτη 11/1)

Νικητής 6 - Νικητής 8
Νικητής 5 - Νικητής 7

Σάββατο 13/1
Μεγάλος και μικρός τελικός, αγώνες κατάταξης 5-8

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ Τελευταία Νέα