Πανιώνιος: Με ανατροπή το διπλό στη Βουλιαγμένη για το Euro Cup

Δημήτρης Ντζάνης
Οι Γκιουβέτσης και Γούνας με το σκουφάκι του Πανιώνιου

bet365

O Πανιώνιος είχε τον τελευταίο λόγο στον Λαιμό, πετυχαίνοντας σπουδαία νίκη επί της Βουλιαγμένης με 10-9 στο ελληνικό ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Euro Cup.

O Πανιώνιος βγήκε νικητής από τη μονομαχία με τη Βουλιαγμένη στον Λαιμό, σε ένα ντέρμπι με άρωμα ευρωπαϊκό η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε με 10-9 για τη 2η αγωνιστική στον 2ο όμιλο του Euro Cup. πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη, που τη διατηρεί σε τροχία πρόκρισης.

Οι δυο ελληνικές ομάδες άρχισαν με ήττα στην πρεμιέρα των ομίλων του Euro Cup, η πρώτη νίκη κι αυτή πήγε στον Πανιώνιο, με τον αρχηγό Αλέξανδρο Γούνα να διαμορφώνει το τελικό 10-8, σκοράροντας από μια γωνία στο κολυμβητήριο του Λαιμού, από την οποία πέτυχε τόσα και τόσα γκολ, φορώντας το σκουφάκι των «μπέμπήδων».

H Bουλιαγμένη με δύο γκολ από τον Χαλυβόπουλο κι ένα από τον Σπάχιτς προηγήθηκε με 3-1 στο 5ο λεπτό και με γκολ από τον Ούμποβιτς στον παραπάνω ξέφυγε με 4-1.

Ο Πανιώνιος με δύο γκολ από τον Γκιουβέτση μείωσε σε 4-3, στο ξεκίνημα της β' περιόδου, όμως η Βουλιαγμένη απάντησε επίσης με δύο γκολ από τον Καλογερόπουλο για το 6-3.

 

chalyvopoulos

Οι φιλοξενούμενοι με τους Γούνα και Κοπελιάδη πλησίασαν στο 6-5 (3:01) και με νέο γκολ από τον Γούνα παρέμειναν σε απόσταση βολής (7-6), πριν από το 4ο οκτάλεπτο.

Εκεί ο Αλμύρας έφερε τη Βουλιαγμένη ξανά στο +2, 8-7 (7:33), όμως μετά ήρθε η τελική αντεπίθεση από τον Πανιώνιο.

Με δύο γκολ από τον Γκιουβέτση κι ένα ενδιάμεσα από τον Κοπελιάδη, η ομάδα της Νέας Σμύρνης πήρε κεφάλι ζστο σκορ με 9-8 (4:58), ο Χατζής ισοφάρισε σε 9-9 (2:25), για να έρθει ο Αλέξανδρος Γούνας να πετύχει στον παίκτη παραπάνω το νικητήριο γκολ (10-9), στα 00:54 πριν από το τέλος.

Tα οκτάλεπτα: 4-2, 2-1, 1-3, 2-4

Βουλιαγμένη (Βουγιασίνοβιτς): Ανδρεάδης, Χαλυβόπουλος 2, Τόττης, Καλογερόπουλος 3, Αλμύρας 1, Ούμποβιτς 1, Χατζής 1, Γούντεχντ, Ν. Καστρινάκης, Θ. Καστρινάκης, Σπάχιτς 1, Γιαννάτος 1, Λεβαντής.

Πανιώνιος (Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 2, Μπουζάλας, Γκιουβέτσης 4, Παπάκος, Σουζούκι, Μπιτσάκος, Τακάτα 1, Μουρίκης, Γούνας 3, Κούκουνας, Καπετανάκης, Παρτσόγλου.

Η 2η αγωνιστική στον όμιλο θα ολοκληρωθεί με τον αγώνα Βαζούτας-Ορτίτζα (19:30).


Βαθμολογία

1.Βαζούτας 3
2.Ορτίτζα 3
3.Πανιώνιος 3
4.Βουλιαγμένη 0

@Photo credits: INTIME, Δημοσθένης Καμσής

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LEN EURO CUP Τελευταία Νέα