To «τριφύλλι» άνθισε στη Βουδαπέστη, τεράστιo διπλό ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Χόνβεντ

Δημήτρης Ντζάνης
Tεράστιo διπλό ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Χόνβεντ

bet365

O Παναθηναϊκός πέτυχε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Χόνβεντ στη Βουδαπέστη με 12-11 για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο Euro Cup.

Ο Παναθηναϊκός πανηγυρίζει μια τεράστια νίκη για την ομάδα υδατοσφαίρισης, που πήγε στη Βουδαπέστη και υπέταξε τη Χόνβεντ με 12-11 για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου στο Euro Cup.

To «τριφύλλι»... μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα, απάντησε με το διπλό στη Βουδαπέστη, που το κρατά ζωντανό για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο διεθνής φουνταριστός Νίκος Παπανικολάου, ενώ το νικητήριο γκολ ήρθε από τον Βίκτορ Ράσοβιτς, 30 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 3-1, η Χόνβεντ προσπέρασε με 4-3 και 6-4, όμως οι Παπασηφάκης και Παπανικολάου ισοφάρισαν σε 6-6.

 

Στο 3ο οκτάλεπτο η Χόνβεντ πήρε νέο προβάδισμα δύο γκολ, 9-7 (1:49), όμως πριν ολοξκληρωθεί η περίοδος ο Παναθηναϊκός με δύο γκολ από τον Παπασηφάκη κι ένα από τον Ράσοβιτς, βρέθηκε με το υπέρ του 10-9.

Ο Βάντοβιτς με δύο συνεχόμενα γκολ, έφερε ξανά τη Χόνβεντ σε θέση ισχύος, 11-10 (3:57) για τη Χόνβεντ, όμως ο Παπανικολάου, ισοφάρισε σε 11-11 από τα 2μ. (1:42), ο Ράσοβιτς πέτυχε το νικητήριο γκολ, στον παίκτη παραπάνω (12-11) στα 00:30 και ο Ριστίτσεβιτς «σφράγισε» τη νίκη, αποκρούοντας σουτ του Εκλερ σε παίκτη παραπάνω.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-3, 3-4, 2-2

Χόνβεντ (Μάρτον Σίβος): Τσόμα, Σ. Χέσελς 1, Μπεντς 1, Βάντοβιτς 3, Σεπφάλβι 1, Φέγιος, Κις 1, Γκρέγκορ, Μπ. Χέσελς 1, Εκλερ 3, Σιμόν, Νίρι, Σάμπο

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Πορτοκάλης, Νικολαΐδης, Παπανικολάου 4, Γεωργαράς, Αλβέρτης, Κουρούβανης, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας, Παπασηφάκης 4, Αγκόρτσας, Ράσοβιτς 3, Ασβέστης.

Το πανόραμα του 4ου ομίλου

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Μπαρτσελόνα, με ένα επιμέρους 7-1 στην 4η περίοδο, νίκησε τη σερβική Σάμπατς με 14-9 στη Βαρκελώνη.

Η βαθμολογία
(2η αγωνιστική)

  • 1.Μπαρτσελόνα 6
  • 2.Παναθηναϊκός 3
  • 3.Σάμπατς 3
  • 4.Χόνβεντ 0

Η 3η αγωνιστική (31/10): Παναθηναϊκός-Σάμπατς, Μπαρτσελόνα-Χόνβεντ

@Photo credits: INTIME, Αλέξανδρος Ευαγγελάτος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LEN EURO CUP Τελευταία Νέα