Ο Απόλλων Σμύρνης δεν άντεξε κόντρα στην Μπρέσια

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Απόλλων Σμύρνης δεν άντεξε κόντρα στην Μπρέσια

bet365

O Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε από την Μπρέσια με 11-9 στο «Σεράφειο» κολυμβητήριο για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Euro Cup.

Ο Απόλλων Σμύρνης πάλεψε απέναντι στην πολύπειρη Μπρέσια, όμως η ιταλική ομάδα είχε τις λύσεις για να φύγει νικήτρια από το «Σεράφειο» κολυμβητήριο με 11-9 σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική στον 1ο όμιλο του Euro Cup.

H ελληνική ομάδα γνώρισε τη 2η ήττα της και πλέον το έργο πρόκρισης γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, με το επόμενο παιχνίδι στην έδρα της Στρασμπούρ να αποτελεί το τελευταίο της χαρτί.

Ο αγώνας στο «Σεράφειο» είχε εναλλαγές, η Μπρέσια προηγήθηκε με 3-1 και 4-2, με τον Απόλλωνα να ισοφαρίζει σε 4-4 με τους Ράντοβιτς και Σολανάκη.

Με τον Μπογκντάνοβιτς να αναλαμβάνει δράση και να πετυχαίνει τρία γκολ, ο Απόλλων προηγήθηκε 5-4, ισοφάρισε 6-6 και ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ (7-6), όμως τα γκολ από τον Φερέρο και ιδιαίτερα από τον Γκουεράτο στην εκπνοή του 3ου οκταλέπτου, έφεραν την Μπρέσια στο 8-7.

 

Η Μπρέσια με τους έμπειρους Ιρβινγκ και Αλεζιάνι ξέφυγε 10-7 (5:17), ο Απόλλων την ίδια στιγμή έχασε διαδοχικές επιθέσεις με αριθμητικό πλεονέκτημα (η μία με διπλό παραπάνω) και ο Ντελ Μπάσο με γκολ από τα 2μ. έκανε το 11-7 (3:34), τελειώνοντας ουσιαστικά και το παιχνίδι.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 2-0, 3-4, 2-3.

Απόλλων Σμύρνης (Πέταρ Ραντάνοβιτς): Γαλανόπουλος, Μπραΐμης, Μπογκντάνοβιτς 3, Ράντοβιτς 2, Τρούλος 1, Δίπλαρος, Καπότσης 1, Χονδροκούκης, Φώσκολος, Γαρδίκας 1, Ρομπόπουλος, Σολανάκης 1, Λιμαράκης

Μπρέσια (Αλεσάντρο Μπόβο): Μπάγκι Νέκι, Ντελ Μπάσο 1, Γκουεράτο 1, Φαράλια, Μπαλτζαρίνι 1, Τζανάτσα, Ντόλτσε, Τζίρι, Αλεζιάνι 2, Φερέρο 3, Ιρβινγκ 3, Τζίτο, Καζανόβα.

Ο Βλάντο Πόπαντιτς με οκτώ γκολ «εκτέλεσε» τη Γιουγκ

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Στρασμπούρ νίκησε εντός έδρας την κάτοχο του τίτλου Γιουγκ Ντουμπρόβνικ με 16-13. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη γαλλική ομάδα ο Μαυροβούνιος, Βλάντο Πόπαντιτς με οκτώ γκολ.

Η βαθμολογία
(2η αγωνιστική)

  • 1.Μπρέσια 6
  • 2.Στρασμπούρ 3
  • 3.Γιουγκ 3
  • 4.Απόλλων Σμ. 0

Η 3η αγωνιστική (31/10): Μπρέσια-Γιουγλ, Στρασμπούρ-Απόλλων.

@Photo credits: eurokinissi, Στέλιος Στεφάνου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LEN EURO CUP Τελευταία Νέα