Ολυμπιακοί Αγώνες: «Θετική» στον Covid παίκτρια της εθνικής πόλο της Αυστραλίας

Δημήτρης Ντζάνης
«Θετική» στον Covid παίκτρια της εθνικής πόλο της Αυστραλίας

bet365

Κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε στις τάξεις της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών της Αυστραλίας στο Παρίσι, παραμονές έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Κρούσμα με κορονοϊό προέκυψε στην εθνική ομάδα πόλο γυναικών της Αυστραλίας, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Η παίκτρια, που δεν έγινε γνωστό το όνομά της, βρέθηκε «θετική» στον Covid, όπως γνωστοποίησε την Τρίτη (23/7) η επικεφαλής της ολυμπιακής ομάδας της χώρας και πρώην ολυμπιονίκης στην ποδηλασία πίστας, Αννα Μέρες.

«Έχουμε μια αθλήτρια από την ομάδα γυναικών με Covid, η οποία εντοπίστηκε χθες το βράδυ. Δεν αντιμετωπίζουμε τον Covid διαφορετικά από άλλες ασθένειες, όπως η γρίπη. Εδώ δεν είναι όπως στο Τόκιο.

Η αθλήτρια δεν είναι ιδιαίτερα αδιάθετη και εξακολουθεί να προπονείται, αλλά κοιμάται σε ένα μονόκλινο δωμάτιο.

Ήταν αργά χθες το βράδυ όταν παρουσιάστηκε με συμπτώματα και το καλό είναι ότι έχοντας τον δικό μας εξοπλισμό δοκιμών, μπορούμε να λάβουμε αυτές τις πληροφορίες πραγματικά πολύ γρήγορα και να παρέμβουμε τόσο στη διάγνωση όσο και στη θεραπεία.

Σε ό,τι αφορά τους αγώνες, θα περιμένουμε μέχρι να λάβουμε τις πληροφορίες από την επικεφαλής ιατρό μας. Οι συμπαίκτριές της θα φορούν μάσκες και θα τηρούν τα μέτρα κοινωνικής απόστασης», δήλωσε η Μέρες.

Ο Γάλλος υπουργός Υγείας, Φρεντερίκ Βαλετού δήλωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος μεγάλου συμπλέγματος covid στη Γαλλία, προσθέτοντας ότι δεν είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, γιατί ο αριθμός των κρουσμάτων εξακολουθεί να είναι χαμηλός.

Η εθνική ομάδα γυναικών της Αυστραλίας μετέχει στον Α' όμιλο και ξεκινά τις υποχρεώσει της το Σάββατο (27/7) με τη Γαλλία.

@Photo credits: eurokinissi, Στέλιος Στεφάνου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα