Ολυμπιακοί Αγώνες: Στα πέντε έφθασαν τα κρούσματα Covid στην εθνική πόλο γυναικών της Αυστραλίας

Δημήτρης Ντζάνης
Στα πέντε έφθασαν τα κρούσματα Covid στην εθνική πόλο γυναικών της Αυστραλίας

bet365

Μέσα σε λίγες ώρες τα κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα πόλο γυναικών της Αυστραλίας αυξήθηκαν στα πέντε, τρεις ημέρες πριν από την πρεμιέρα του τουρνουά στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ανεξέλεγκτη πάει να γίνει, πλέον, η κατάσταση με τα κρούσματα Covid στην εθνική ομάδα πόλο γυναικών της Αυστραλίας.

Τρεις ημέρες πριν από τον πρώτο αγώνα με την Κίνα, σχεδόν οι μισές παίκτριες της Αυστραλίας έχουν νοσήσει, με τα κρούσματα Covid να έχουν φθάσει στα πέντε.

Η πρώτη περίπτωση παίκτριας εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας (22/7) και όπως επιβεβαίωσε η επικεφαλής τής αυστραλιανής ομάδας, Αννα Μέρες πλέον έχουν φθάσει στα πέντε, σε σύνολο 13 παικτριών.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι οι πέντε αθλητές θα εξακολουθήσουν να έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν αργότερα την Τετάρτη, εάν νιώθουν αρκετά καλά.

 

«Υπάρχει ξανά προπόνηση σήμερα το απόγευμα και αν αυτοί οι πέντε αθλητές αισθάνονται αρκετά καλά για να προπονηθούν, θα το κάνουν. Από εκεί και πέρα θα φορούν μάσκες, θα απομονώνονται στο Ολυμπιακό Χωριό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

@Photo credits: eurokinissi, Στέλιος Στεφάνου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα