Ολυμπιακοί Αγώνες, Καμμένου: «Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι προσπαθήσαμε»

Δημήτρης Ντζάνης
Η Αλεξία Καμμένου στον πάγκο της εθνικής πόλο γυναικών

bet365

Τι δήλωσε η τεχνικός της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών Αλεξία Καμμένου, μετά τη νίκη επί του Καναδά και την 7η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η εθνική ομάδα πόλο γυναικών, έκλεισε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι με νίκη επί του Καναδά με 19-10 και την 7η θέση στην κατάταξη.

Έντονα φορτισμένη συναισθηματικά η ομοσπονδιακή τεχνικός, Αλεξία Καμμένου, έχοντας δίπλα της τον βοηθό της Τάσο Πυρπυρή, έκανε έναν πρώτο απολογισμό για την παρουσία της Ελλάδας στο τουρνουά, αλλά αναφέρθηκε και στην επόμενη ημέρα.

Αναλυτικά η δήλωση της Καμμένου

«Αυτή η ομάδα ήρθε στους Ολυμπιακούς Αγώνες έπειτα από 16 χρόνια, η νίκη επί της Γαλλίας ήταν η πρώτη έπειτα από 20 χρόνια και τον ημιτελικό της Αθήνας κι αυτά δεν είναι δικαιολογίες, είναι πραγματικότητα, είναι η ιστορία.

Όλο αυτό που κουβάλησαν οι παίκτριες ήταν πολύ βαρύ, το τελευταίο εξάμηνο αυτή η ομάδα πέτυχε σπουδαία πράγματα για να φθάσει εδώ, να εκπροσωπήσει τη χώρα μας, προφανώς και θέλαμε να πάμε καλύτερα, αλλά τίποτα δεν είναι αυτονόητο στον πρωταθλητισμό και τίποτα δεν μπορεί να γίνει με άλμα, χρειάζονται βήματα σταθερά κι εύχομαι αυτό το βήμα που κάναμε εμείς, να είναι σταθερό, να πάει την εθνική ομάδα μπροστά, γιατί αυτή είναι η βούληση όλων μας.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλους τους ανθρώπους που μας έδωσαν την ευκαιρία να οδηγήσουμε την εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, το πιο βασικό είναι το πώς ήρθαμε εδώ, το πώς παλέψαμε παρότι δεν βρήκαμε αγωνιστικό ρυθμό, δεν είπαμε δικαιολογίες, που μπορεί να υπάρχουν, όπως για όλες τις ομάδες, όταν εκπροσωπείς την πατρίδα του μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο κι αυτό δεν μπορεί κανείς να μας το αμφισβητήσει ή να το πάρει πίσω.

Θέλω να πω το μεγαλύτερο ευχαριστώ στις αθλήτριες, που προσπάθησαν πάρα πολύ και να ευχηθώ να κάνουν τις καλύτερες επιλογές για το μέλλον, τη ζωή τους και η εθνική ομάδα πάντα να εκπροσωπείται από κοπέλες, από ανθρώπους που πιστεύουν σε αυτή την τεράστια ιδέα και που δίνουν την ψυχή τους, χωρίς να λιγοψυχούν, που δεν θα κοιτάνε πίσω, παρά μόνο μπροστά, να μην τις κλωνίζει τίποτα, γιατί αυτό που κάνουν είναι ήδη μεγάλο».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα