Γενηδουνιάς: «Θα επιστρέψουμε για να τελειώσουμε τη δουλειά»

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα

bet365

Τι έγραψε ο Ντίνος Γενηδουνιάς σε ανάρτησή του μετά το ασημένιο μετάλλιο από την εθνική ομάδα πόλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα.

Η αποστολή της εθνικής ομάδας πόλο ανδρών αναμένεται να φθάσει στο «Ελ. Βενιζέλος» από τη Φουκουόκα λίγα λεπτά πριν από τη μια το πρωί της Δευτέρας (31/7), έχοντας στις αποσκευές το ασημένιο μετάλλιο από το παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Ο Ντίνος Γενηδουνιάς, πρώτος σκόρερ της εθνικής ομάδας και 5ος συνολικά στη διοργάνωση με 18 γκολ, μέσα από ανάρτησή του εξέφρασε τις σκέψεις του.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Μπορώ να γράψω τόσα πολλά, αλλά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Φτάσαμε στην πηγή, αλλά δεν ήπιαμε νερό. Οφείλουμε στους εαυτούς μας να ξανά φτάσουμε σε αυτό το σημείο και να τελειώσουμε τη δουλειά. We’ll be back!!!

ΥΓ. Το μεγαλύτερο κέρδος είναι ότι το πόλο μπήκε στις καρδιές και στα σπίτια πολλών Ελλήνων. Θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε ακόμα πιο υπερήφανους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα