Πόλο: Με γύψο ο Δερβίσης, η ΚΟΕ κράτησε... μυστικό τον τραυματισμό του

Κώστας Ευθυμιάδης
Πόλο: Με γύψο ο Δερβίσης, η ΚΟΕ κράτησε... μυστικό τον τραυματισμό του

bet365

Ο Γιώργος Δερβίσης έμεινε εκτός αποστολής για το Παγκόσμιο λόγω τραυματισμού, αλλά αποτελεί… μυστήριο το ότι η ομοσπονδία δεν ανακοίνωσε το παραμικρό.

Η ΚΟΕ ανακοίνωσε την ομάδα του πόλο ανδρών για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα το Σάββατο το βράδυ, λίγο πριν τις 22:00, με το όνομα του Γιώργου Δερβίση να απουσιάζει.

Είχε διαρρεύσει ότι ο διεθνής άσος είναι τραυματίας, ωστόσο ο τραυματισμός του αποδείχθηκε πως ήταν σοβαρός και αποτελεί μυστήριο γιατί η ΚΟΕ, δεν ανακοίνωσε το παραμικρό, από την στιγμή που ο τραυματισμός ήρθε σε προπόνηση της Εθνικής ομάδας, μετά το Ευρωπαϊκό.

Ο Δερβίσης έσπασε το χέρι του και χρειάστηκε να βάλει γύψο για 20 ημέρες ώστε να δέσει το χέρι του. Εκ των πραγμάτων δεν έφτανε ο χρόνος για να αναρρώσει και να πάει με την ομάδα στη Ντόχα, αφού προέχει να γίνει καλά και να είναι έτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Προκειμένου να αποφύγει το χειρουργείο, ο Δερβίσης ορθά αποφάσισε να μην ρισκάρει να πάει στο Παγκόσμιο, θυσιάζοντας την διοργάνωση, για να πάει να διεκδικήσει ένα ακόμη μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα