H World Aquatics μέτρησε γκολ της Νίνου, που δεν μπήκε ποτέ

Δημήτρης Ντζάνης
H Ειρήνη Νίνου

bet365

Η Ειρήνη σημάδεψε την εξωτερική πλευρά της ισπανικής εστίας, όμως η World World Aquatics το μέτρησε για γκολ σε μια γκάφα ολκής.

Να γίνονται λάθη, δεκτό, αλλά σε επίπεδο παγκοσμίου πρωταθλήματος, τέτοια γκάφα περνά στην ιστορία από πλευράς της World Aquatics.

Στον αγώνα της εθνικής ομάδας γυναικών με την Ισπανία για τη 2η αγωνιστική των ομίλων, η Ειρήνη Νίνου πιστώθηκε με γκολ που δεν πέτυχε ποτέ.

Συγκεκριμένα στα 2.18 πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου και με το σκορ στο 2-1 υπέρ της Ελλάδας, η διεθνής παίκτρια επιχείρησε σουτ, σημαδεύοντας την εξωτερική πλευρά της ισπανικής εστίας.

Δείτε τη φάση στο 17:30 του βίντεο


Για λίγα δευτερόλεπτα στον πίνακα το σκορ έγινε 1-3, αλλά αμέσως έγινε η διόρθωση στο σωστό 1-2, με την Εσπάρ να διαμορφώνει το 2-2 για την 1η περίοδο. Και όμως στο τέλος του αγώνα η World Aquatics τόσο στην ιστοσελίδα της, όσο και στην εταιρεία που καλύπτει στατιστικά το πρωτάθλημα, παρουσίασε στο τελικό σκορ το 1ο οκτάλεπτο 2-3, αντί για 2-2, καθώς το άστοχο σουτ της Νίνου είχε μετρήσει για γκολ.

ninou

Δεν αναφερόμαστε σε λάθος σκόρερ, δηλαδή στην τηλεόραση να βλέπεις τον Κάκαρη να σκοράρει από θέση φουνταριστού και το γκολ να πηγαίνει στον Γκιουβέτση από την περιφέρεια...

@Photo credits: INTIME, Δημήτρης Σαρελάς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα