Σάκκαρη: Με τη Νόσκοβα το μεσημέρι της Τρίτης στην Ντόχα

Δημήτρης Ντζάνης
Η Μαρία Σάκκαρη σε άμυνα

bet365

Η Μαρία Σάκκαρη αρχίζει την προσπάθειά της στο 1000άρι τουρνουά στην Ντόχα, αντιμετωπίζοντας το μεσημέρι της Τρίτης την Τσέχα, Λίντα Νόσκοβα.

Η Λίντα Νόσκοβα θα είναι η αντίπαλος που θα αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη στο πρώτο της παιχνίδι στο 1000άρι τουρνουά στην Ντόχα.

Η 19χρονη Νόσκοβα από την Τσεχία, νικώντας την Αμερικανίδα, Μπερνάντα Πέρα με 6-3, 7-6(8) πέρασε στον 2ο γύρο και θα βρεθεί στον δρόμο της Σάκκαρη.

Ο αγώνας θα γίνει την Τρίτη (13/2) στο Grandstansd 1 και αναμένεται να αρχίσει γύρω στις 15:00, ώρα Ελλάδας (Novasports6).

Θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο παίκτριες θα βρεθούν αντιμέτωπες στo tour. Η Νόσκοβα προέρχεται από μια εντυπωσιακή παρουσία στο Australian Open, όπου στον 3ο γύρο απέκλεισε την Ίγκα Σβιόντεκ με 2-1 σετ, ενώ αποκλείστηκε στα προημτελικά από την Νταϊάνα Γιαστρέμσκα.

Από τα παιχνίδια της Δευτέρας (12/2) η Σβιόντεκ νίκησε την Κιρστέα με 6-1, 6-1, η Αζαρένκα τη Φρεχ (6-3, 3-6, 6-3), η Οσάκα την Καρολίν Γκαρσία (7-5, 6-4), ενώ η Ραντουκάνου δεν τα κατάφερε για άλλη μια φορά, χάνοντας από την Καλίνινα με 6-0, 7-6(6).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα