Kατζουράκης: Έτοιμος για τον ημιτελικό στην Overtime Elite στην Ατλάντα

Δημήτρης Ντζάνης
O Kατζουράκης προετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα του στα ημιτελικά της Overtime Elite στην Ατλάντα

bet365

Ο Ανδρέας Κατζουράκης μετρά 13 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην επαγγελματική πυγμαχία και στις 31 Αυγούστου παίζει με τον Αμερικανό, Ρόμπερτ Πέρι στα ημιτελικά της Overtime Elite στην Ατλάντα.

Ο Ανδρέας Κατζουράκης συνεχίζει να παραμένει αήττητος στην επαγγελματική πυγμαχία, με τον 26χρονο Έλληνα πυγμάχο να προετοιμάζεται για τη νέα μεγάλη πρόκληση.

Εχοντας φθάσει στις 13 επαγγελματικές νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ο Κατζουράκης στις 31 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει τον Ρόμπερτ Πέρι από τις ΗΠΑ στον ημιτελικό της «Overtime Elite» στην Ατλάντα, με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο του σερί, που ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2018.

katzourakis

Από το Μαρούσι όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, ο Ανδρέας Κατζουράκης πλέον έχει σαν βάση του το Χιούστον, όπου γυμνάζεται υπό τις οδηγίες του 66χρονου Ρόνι Σιλντς, που στην προπονητική του καριέρα έχει συνεργαστεί με θρυλικά ονόματα όπως οι Μάικ Τάισον, Εβάντερ Χόλιφιλντ, Ντέιβιν Τούα και Πέρνελ Γουίτακερ.

Για να βρεθεί στον ημιτελικό ο Κατζουράκης νίκησε τον Ουζμπέκο, Κουντρατίλο Αμπντουκαχόροφ, ενώ αν περάσει στον τελικό της κατηγορίας του θα παίξει είτε με τον Αμερικανό, Μπράντον Άνταμς, είτε τον Αργεντινό, Φρανσίσκο Βερόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα