Ολυμπιακοί Αγώνες: Η αντίπαλος της intersex πυγμάχου Ιμάνε Χελίφ, τα είδε όλα και αποσύρθηκε

Δημήτρης Ντζάνης
box

bet365

Η Ιταλίδα, Αντζελίνα Καρίνι στην πρώτη γροθιά που δέχθηκε από την Αλγερινή intersex πυγμάχο, Ιμάνε Χελίφ, έφυγε άρον άρον από το ρινγκ.

Η Ιταλίδα, Αντζελίνα Καρίνι είχε την ατυχία να βρεθεί απέναντι στην Αλγερινή intersex (άτομα που γεννιούνται με διάφορες φυσικές παραλλαγές στα χαρακτηριστικά του φύλο τους, με αποτέλεσμα να μην παραπέμπουν στον κλασικό ιατρικό ορισμό των αρσενικών και θηλυκών σωμάτων) πυγμάχο, Ιμάνε Χελίφ σε αγώνα για τη φάση των «16» στα 66κ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η Καρίνι δεν άντεξε περισσότερο από 46 δευτερόλεπτα στο ρινγκ, τη στιγμή που δέχθηκε την πρώτη γροθιά, σήκωσε τα χέρια της και αποχώρησε, ξεσπώντας σε κλάματα.

«Μπήκα στο ρινγκ για να αγωνιστώ, δεν τα παράτησα, όμως έχω νιώσει τέτοια γροθιά» δήλωνε μετά η Ιταλίδα πυγμάχος.

Η συμμετοχή της Χελίφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες έχει δημιουργήσει πολλές αντιδράσεις. Πέρυσι αποκλείστηκε από το παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών, επειδή απέτυχε σε τεστ τεστοστερόνης και καταλληλότητας φύλου, όμως η ΔΟΕ άναψε το «πράσινο» φως για τη συμμετοχή της.

«Είμαι εδώ για χρυσό, θα πολεμήσω οποιονδήποτε, θα πολεμήσω όλους» δήλωσε η στη Αλγερινή.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα