Ολυμπιακοί Αγώνες: Κατάμεστο από 80.000 θεατές το «Σταντ ντε Φρανς» για το ράγκμπι

Δημήτρης Ντζάνης
paris

bet365

Το «Σταντ ντε Φρανς» γέμισε για τα παιχνίδια στο rugby sevens με τη Γαλλία να προκρίνεται για πρώτη φορά στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων

Τρέλα από τους Γάλλους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με το αγωνιστικό μέρος να βρίσκεται στη 2η ημέρα και το «Σταντ ντε Φρανς» να πλημμυρίζει από κόσμο για τα παιχνίδια στο rugby sevens για το τουρνουά ανδρών.

Την Πέμπτη (25/7) το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τους προημιτελικούς και στον αγώνα της Γαλλίας με την Αργεντική έγινε πανζουρλισμός.


Οι Γάλλοι επικράτησαν με 26-14 και πέρασαν στα ημιτελικά για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, για ένα άθλημα που μπήκε στο πρόγραμμα των Αγώνων από το Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016.

Οι Γάλλοι το Σάββατο (27/7) θα αντιμετωπίσουν τη Νότια Αφρική, που με τη σειρά της νίκησε τη Νέα Ζηλανδία με 14-7.

Τα Φίτζι πάνε για το τρία στα τρία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο δικό τους προημιτελικό νίκησαν την Ιρλανδία με 19-15 και για την είσοδο στον τελικό θα παίξουν με την Αυστραλία, που με τη σειρά της ξεπέρασε τις ΗΠΑ με το εντυπωσιακό 18-0.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα