Άννα Κορακάκη: «Χρυσό στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες για την Ελλάδα μας» (vids)

Δημήτρης Ντζάνης
Η Άννα Κορακάκη με το χρυσό μετάλλιο από τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες

bet365

Τι έγραψε η Άννα Κορακάκη σε ανάρτησή της από το Βρότσλαβ μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο πιστόλι 25μ. στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες της Κρακοβίας.

Η Άννα Κορακάκη πρόσθεσε άλλη μια σημαντική επιτυχία στο ενεργητικό της, με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο πιστόλι 25μ. στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες της Κρακοβίας.

Η 27χρονη ολυμπιονίκης της σκοποβολής από τη Δράμα, στο Βρότσλαβ υπερασπίστηκε τον τίτλο που είχε κατακτήσει στο ίδιο όπλο στη διοργάνωση των Ευρωπαϊκών Αγώνων το 2019 στο Μινσκ.

«Χρυσό στους τρίτους Ευρωπαϊκούς Αγώνες για την Ελλάδα μας. Με αυτό, υπερασπίστηκα τον τίτλο μου για δεύτερη συνεχόμενη φορά, αφού και στους προηγούμενους Ευρωπαϊκούς Αγώνες πριν από τέσσερα ολόκληρα χρόνια στο Μινσκ, είχα κερδίσει τον ίδιο αγώνα!

Λίγο καιρό μετά τα χρυσά μετάλλια στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και το παγκόσμιο κύπελλο, αυτή η διάκριση έρχεται να επισφραγίσει μία άκρως πετυχημένη χρονιά έως τώρα! Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα και τη στήριξη» έγραψε η Άννα Κορακάκη σε ανάρτησή της από την πόλη της Πολωνίας.

Την απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Άννα Κορακάκη έκανε ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος.

 

Τελευταία Νέα