Στίβος: Κάνει πρεμιέρα o Καραλής και επανεμφάνιση ο Δουβαλίδης, πλήρης δράση στο εξωτερικό

Newsroom
Στίβος: Κάνει πρεμιέρα o Καραλής και επανεμφάνιση ο Δουβαλίδης, πλήρης δράση στο εξωτερικό

bet365

Ο Εμμανουήλ Καραλής στην Καρλσρούη και ο Κώστας Δουβαλίδης στους Αμπελόκηπους είναι μόνο δύο από τους αρκετούς πρωταθλητές του στίβου που θα δώσουν αγώνες σήμερα και αύριο, εντός κι εκτός συνόρων.

Οι αγώνες με ελληνικό ενδιαφέρον ξεκινούν από σήμερα το απόγευμα (Παρασκευή, 28/1), με τον πρωταθλητή του επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλή που θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στο δημοφιλές μίτινγκ της Καρλσρούης (World Indoor Tour-Gold). Ο αθλητής του Χάρη Καραλή, μετά από προετοιμασία στην Πολωνία, θα ξεκινήσει τη σεζόν του μαζί με άλλους κορυφαίους άλτες του επί κοντώ όπως τον δις Ολυμπιονίκη, Τιάγκο Μπραζ, τον εξάμετρο Κέισι Λάιτφουτ και τον Γερμανό πρωταθλητή Ευρώπης Κ23 Μπο Κάντα Λίτα Μπάεχρε.

Το Σάββατο θα έχουμε και άλλες ελληνικές συμμετοχές σε αγώνες του εξωτερικού. Ο Αντώνης Μέρλος θα συνεχίσει τους αγώνες του στην Τσεχία και συγκεκριμένα στο Κλάντνο, μετά το 2.17μ που έκανε στο μίτινγκ Μπρνο. Η υψίστρια Ελευθερία Χριστογεώργου θα δώσει τον πρώτο της αγώνα στο εξωτερικό για φέτος, στο μίτινγκ του Ναντ στη Γαλλία, ενώ πρεμιέρα θα κάνει και η πρωταθλήτρια των εμποδίων Χαβά Ντέλιου που θα αγωνιστεί στην Προύσα της Βουλγαρίας. Τον πρώτο της επίσημο αγώνα για φέτος θα δώσει και η άλτρια του ύψους Δέσποινα Μαλταμπέ, η οποία έχει κάνει ανεπίσημα 1.76μ φέτος. Η υψίστρια θα αγωνιστεί στην πόλη Σαμπαντέλ της Ισπανίας όπου θα έχει και δεύτερη ελληνική συμμετοχή αφού εκεί θα δώσει τον δεύτερο αγώνα της η πρωταθλήτρια των εμποδίων, Ελισάβετ Πεσιρίδου.

Παράλληλα το Σάββατο 28/1 θα διεξαχθούν δύο ημερίδες στην Ελλάδα σε Αθήνα (Άγιο Κοσμά) και Θεσσαλονίκη (Αμπελόκηποι) και ξεχωρίζει η επανεμφάνιση του κορυφαίου Έλληνα αθλητή των εμποδίων, Κώστα Δουβαλίδη. Ο πολλάκις πρωταθλητής Ελλάδος θα δώσει τον πρώτο του αγώνα μετά τη νίκη του στο Πανελλήνιο ανοιχτού στις 25 Ιουνίου 2022 και μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού. Ο 36χρονος κάτοχος των πανελληνίων ρεκόρ σε ανοιχτό και κλειστό θα αγωνιστεί στην ημερίδα των Αμεπλοκήπων και το come back του είναι πολυαναμενόμενο. Στον ίδιο αγώνα θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Ρίζος (επί κοντώ), η Ηλιάνα Τριανταφύλλου (επί κοντώ), οι Παναγιώτα Δόση και Νικολέτα Μιχαηλίδου (ύψος) και η Αναστασία Ντραγκομίροβα σε 60μ εμπόδια, μήκος και σφαιροβολία. Στην αντίστοιχη ημερίδα του Αγίου Κοσμά θα ξεκινήσει τους αγώνες του ο άλτης του μήκους, Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα