Γκελαούζος για θετικό δείγμα: «Δύο ιατρικές ομάδες βρήκαν τα στοιχεία μου αρνητικά, θα καταθέσω στοιχεία»

Newsroom
Γκελαούζος για θετικό δείγμα: «Δύο ιατρικές ομάδες βρήκαν τα στοιχεία μου αρνητικά, θα καταθέσω στοιχεία»

bet365

Τον Δεκέμβριο του 2022 δείγμα από τον πρωταθλητή των αποστάσεων βγήκε θετικό σε έλεγχο αντι-ντόπινγκ.

Ο πρωταθλητής των μεγάλων αποστάσεων και του μαραθωνίου, Κωνσταντίνος Γκελαούζος, έχει ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο διαδικασίες ώστε να αθωωθεί από την κατηγορία για θετικό δείγμα σε έλεγχο αντι-ντόπινγκ.

Ο ίδιος, με ανάρτησή του, εξηγεί πως η περίπτωσή του παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με αυτή του Αυστραλού Μπολ ο οποίος λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση για θετικό δείγμα, αθωώθηκε:

«3 μήνες σχεδό δενν έχω μιλήσει καθόλου ούτε έχω αναφέρει τίποτα για ότι αφορά την υπόθεσή μου. Παράλληλα με τη δική μου υπόθεσή, υπήρχε και μία ολόιδια στην Αυστραλία με έναν αθλητή όπου το δείγμα του λήφθηκε στις 9 Οκτωβρίου (20 Οκτωβρίου του δικό μου). Όλα τα στοιχεία είναι ακριβώς τα ίδια και στις δύο υποθέσεις.

Atypical finding το δικό μου. Atypical finding το δικό του.

Σήμερα, αθωώθηκε επίσημα από την αυστραλιανή ομοσπονδία αντι-ντόπινγκ. Έδωσα τον φάκελό μου σε δύο ξεχωριστές ιατρικές ομάδες (αιματολογίας και τοξικολογίας) και οι δύο βρήκαν τα στοιχεία μου ΑΡΝΗΤΙΚΑ. Τα στοιχεία όπου έχω συλλέξει και θα καταθέσω τις επόμενες μέρες αποδεικνύουν αυτό που εγώ έχω πει από την αρχή».

insta gkelaouzos

Με αυτά τα λόγια ο Γκελαούζος υποστηρίζει για ακόμη μία φορά την αθωότητά του και εξηγεί πως η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα