Τεντόγλου και Στεφανίδη στη μάχη του σούπερ μίτινγκ στο Λιεβέν

Newsroom
Τεντόγλου και Στεφανίδη στη μάχη του σούπερ μίτινγκ στο Λιεβέν

bet365

Με αστέρια παγκόσμιας κλάσης και τους Μίλτο Τεντόγλου και Κατερίνα Στεφανίδη, διεξάγεται σήμερα το διεθνές μίτινγκ του Λιεβέν.

Ενα από τα κορυφαία μίτινγκ κλειστού στίβου στον κόσμο, θα διεξαχθεί σήμερα παρουσία του Μίλτου Τεντόγλου και της Κατερίνας Στεφανίδη.

Ο λόγος για το μίτινγκ του Λιεβέν στη Γαλλία, όπου ο Τεντόγλου στις 21:00 ώρα Ελλάδος θα μπει στη μάχη του μήκους.
Ο πρωταθλητής Ευρώπης στον ανοιχτό και κόσμου στον κλειστό, θα βρει ξανά απέναντί του τους Μόντλερ, Μασό και Ντέντι, ενώ ακόμη συμμετέχουν οι Ζανγκ, Πομερί, Κονατέ και ο ολυμπιονίκης του δεκάθλου Κέβιν Μαγιέρ.

Στις 21.30 θα είναι η σειρά της Κατερίνας Στεφανίδη να αγωνιστεί στο επί κοντώ. Θέλει να πάει σε άλματα πάνω από τα 4,70μ., σε έναν αγώνα όπου συμμετέχει η χρυσή ολυμπιονίκης στο Τόκιο Κέιτι Μουν, οι δύο αθλήτριες που στο τελευταίο Ευρωπαϊκό ήταν μαζί με την Κατερίνα στο βάθρο (Μουρτό, Σούτεϊ), η Καναδή Νιούμαν και οι Σαπέλ, Γκροβ, Ζου, Λαμπέλα, Μπονέν και Ντεχαγιάν.

Στο τριπλούν συμμετέχει και η Τόρι Φράνκλιν που προπονείται στην Ελλάδα με τον Γιώργο Πομάσκι και η οποία θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων τις Ποβέα και Μπεκ-Ρόμαντσουκ.

Από τα υπόλοιπα αγωνίσματα, ξεχωρίζει αναμφίβολα η παρουσία του Ντουπλάντις στο επί κοντώ (μαζί με Νίλσεν, Ομπιένα, Βλουν), των Τζέικομπς, Ομανιάλα (60μ.), Βάρχολμ (400μ.), Μαρτινό-Λαγκάρντ, Χάλογουεϊ (60μ.εμπ.), ενώ στις γυναίκες κορυφαία ονόματα είναι αυτά των Χόντγκινσον (800μ.), Μπολ (400μ.), Χαϊλού (1.500μ.) και Βελτέγι (3.000μ.).

Τριπλή συμμετοχή στο Βελιγράδι

Ελληνική παρουσία και μάλιστα τριπλή, θα έχουμε και σε ένα ακόμη μίτινγκ που διεξάγεται σήμερα, αυτό στο Βελιγράδι.

Στα 60 μ. με εμπόδια θα γίνει μια… επανάληψη της κούρσας που έγινε πριν λίγες ημέρες στο ΣΕΦ. Η Αναϊς Καραγιάννη μετά το εντυπωσιακό 8.18 που έκανε το περασμένο Σάββατο θα καθίσει και πάλι στην εκκίνηση στοχεύοντας σε έναν ακόμη καλύτερο χρόνο. Δίπλα της θα βρίσκεται και αυτή τη φορά η Ελισάβετ Πεσιρίδου που στόχο έχει να βελτιώσει το 8.28 που έκανε στο ΣΕΦ, αλλά και το φετινό της 8.23. Τον καλύτερο φετινό χρόνο στην 1η σειρά των 60μ. με εμπόδια έχει η Γκρέτα Κερέκες από την Ουγγαρία με 8.01.

Στα 60 μέτρα και συγκεκριμένα στη 2η σειρά θα πάρει θέση στην εκκίνηση η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου. Η νεαρή πρωταθλήτρια έχει στα πόδια της φέτος έναν πολύ καλό χρόνο (7.37) και θα προσπαθήσει να κατεβάσει για μια ακόμη φορά το χρονόμετρο και να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ. Τον καλύτερο χρόνο στη σειρά έχει η Κύπρια Ολίβια Φωτόπουλου με το 7.28 που έκανε το περασμένο Σάββατο στην ημερίδα του ΣΕΦ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα