Βαλκανικό βάδην: Χρυσός ο Παπαμιχαήλ, τέσσερα μετάλλια οι Έλληνες

Πηνελόπη Γκιώνη
alexandrow papamichail

bet365

Διατήρησε τον τίτλο του στη διοργάνωση ο Έλληνας πρωταθλητής.

Ο πρωταθλητής του βάδην, Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, κατάφερε να διατηρήσει τον τίτλο του στο Βαλκανικό πρωτάθλημα βάδην και την κούρσα των 35χλμ ανδρών .

Μετά την περσινή του νίκη στην αντίστοιχη διοργάνωση, η οποία διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη, ο Παπαμιχαήλ τερμάτισε πρώτος και στην Αττάλεια με χρόνο 2:37.25. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ, με 2:34.48, έχει κάνει ήδη μία δυνατή προετοιμασία στην Κολομβία και πλέον στοχεύει στη συμμετοχή του στο ερχόμενο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού (Βουδαπέστη, 19-27/8) που θα είναι το έκτο της καριέρας του.

Στην ίδια κούρσα, ο Γιάννης Καύκας τερμάτιισε δεύτερο με νέο ατομικό ρεκόρ 2.45.19 (είχε 2:53.59 από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα του Σχοινιά).

Χάλκινο ο Ντεντόπουλος στα 20χλμ. ανδρών

ntentopoulos

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Κώστας Ντεντοπουλος στην κούρσα των 20χλμ. βάδην ανδρών, με χρεόνο 1:29.56.

Στην ίδια απόσταση ο Άνθιμος Κελεπούρης ήταν πέμπτος με 1:34.51 και ο Ανδρέας Καραγιάννης εκτός συναγωνισμού τερμάτισε σε 1:34.31. Δεν τερμάτισε ο Ανδρέας Παπαστεργίου.

Ασημένιο ο Μπαρδάκης στα 10χλμ. Κ18

Δεύτερος τερμάτισε ο νεαρός αθλητής του βάδην, Ελισσαίος Μπαρδάκης, που αγωνίστηκε στην κούρσα των 10χλμ. βάδην παίδων (Κ18) και τερμάτισε σε 49.38.

Στην αντίστοιχη κούρσα της κατηγορίας Κ20 ο Γιώργος Κριτούλης τερμάτισε στην έβδομη θέση με 49.16.

@Photo credits: ΣΕΓΑΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα