Καραλής: Νίκη στο Στσέσιν της Πολωνίας με 5.70μ.

Δημήτρης Ντζάνης
O Εμμανουήλ Καραλής χαιρετάει το κοινό

bet365

Ο Εμμανουήλ Καραλής πήρε την πρώτη θέση στο μίτινγκ του Στσέσιν της Πολωνίας, με άλμα στα 5.70μ. στο επί κοντώ, φθάνοντας στους 16 αγώνες στον ανοιχτό στίβο.

Ο Εμμανουήλ Καραλής πρόσθεσε μια ακόμη καλή εμφάνιση, κατακτώντας την πρώτη θέση στο μίτινγκ της πόλης Στσέσιν της Πολωνίας, ξεπερνώντας τα 5.70μ. στο επί κοντώ.

Μετά την εξασφάλιση της πρωτιάς ο Καραλής προσπάθησε να ξεπεράσει για δεύτερη φορά φέτος τα 5.82μ., χωρίς επιτυχία. Το συγκεκριμένο ύψος αποτελεί ατομικό ρεκόρ για τον Καραλή στον ανοιχτό στίβο και το είχε ξεπεράσει στις 4 Αυγούστου εξασφαλίζοντας και την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Αυτός ήταν ο 16ος αγώνας για τον Καραλή στη θερινή περίοδο αγώνων.

Στο Στσέσιν αγωνίστηκε και ο Παναγιώτης Τριβυζάς που τερμάτισε στην τρίτη θέση στα 100 μ. με 10.83, ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε στην εκκίνηση και των 200 μ. όπου λίγο πριν τον τερματισμό ένιωσε ενοχλήσεις και σταμάτησε. Στα 400 μ. ο Κυριάκος Τσικιλής τερμάτισε στην 6η θέση με 51.06.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα