Mονομαχία Ντουπλάντις με Βάρχλομ στα 100μ. στη Ζυρίχη

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Αρμάντ Ντουπλάντις λίγο μετά το παγκόσμιο ρεκόρ με 6.23μ. στο επί κοντώ

bet365

Οι χορηγοί τους τα βρήκαν και οι Αρμάντ Ντουπλάντις και Κάρστεν Βάρχολμ θα αναμετερηθούν σε κούρσα 100μ. στις 4 Σεπτεμβρίου στη Ζυρίχη.

Μια ξεχωριστή μονομαχία θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι φίλοι του στίβου στο Letzigrund Stadium της Ζυρίχης στις 4 Σεπτεμβρίου, με τον Αρμάντ Ντουπλάντις και τον Κάρστεν Βάρχολμ να συναγωνίζονται σε κούρσα 100μ., μια ημέρα πριν από το κυρίως πρόγραμμα στο Diamond League της ελβετικής πόλης.

Η ιδέα για τη συγκεκριμένη κούρσα υπήρχε εδώ και ένα χρόνο και τώρα θα γίνει πραγματικότητα έπειτα από συμφωνία των χορηγών, ανάμεσα στον δις ολυμπιονίκης του επί κοντώ Αρμάντ Ντουπλάντις και τον Νορβηγό, Κάρστεν Βάρχολμ, κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ στα 400μ. εμπ. με 45.94 από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Ο αγώνας θα γίνει Letzigrund Stadium, ενώ την ίδια ημέρα το Diamond League της Ζυρχίης θα αρχίσει με το επί κοντώ γυναικών στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης.

Για τον Ντουπλάντις θα είναι ο πρώτος αγώνας μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, όπου με 6.25μ. βελτίωσε το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ.

Ο 24χρονος από τη Σουηδία σε ηλικία 17 ετών έτρεξε τα 100μ., με ευνοϊκό άνεμο 2,1μ./δ. σε 10.57, ενώ σε κανονικές συνθήκες σημείωσε 10.69 τον Μάρτιο του 2018.

Ο 28χρονος Βάρχολμ, τρις πρωταθλητής κόσμου, ήταν 2ος στα 400μ. εμπ. στο Παρίσι, έχει ατομικό ρεκόρ στα 100μ. στα 10.49 από τον Ιανουάριο του 2017.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα