Η Στεφανίδη στα 4,52μ. στον σιδηροδρομικό σταθμό της Ζυρίχης

Δημήτρης Ντζάνης
Η Κατερίνα Στεφανίδη

bet365

Η Κατερίνα Στεφανίδη είχε καλύτερο άλμα στα 4,52μ. στο επί κοντώ γυναικών, που άνοιξε το Diamond League της Ζυρίχης και φιλοξενήθηκε στον σιδηροδρομικό σταθμό της ελβετικής πόλης.

Από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Ζυρίχης, με τον αγώνα στο επί κοντώ γυναικών, άνοιξε η αυλαία στο Diamond League της ελβετικής πόλης.

Στον αγώνα πήρε μέρος η Κατερίνα Στεφανίδη, που είχε καλύτερο άλμα στα 4,52μ., που την έφεραν στην 8η θέση.

Η Στεφανίδη χρειάστηκε τη 2η προσπάθεια για να ξεπεράσει τα 4.37μ., πέρασε με την 1η τα 4,52μ., όμως δεν τα κατάφερε στα 4,67μ.

Η 34χρονη Ελληνίδα ολυμπιονίκης στη Ζυρίχη έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2014, που αποτέλεσε την απαρχή των μεγάλων επιτυχιών σε επίπεδο γυναικών.

Nικήτρια αναδείχθηκε η Αυστραλή, Νίνα Κένεντι με 4,87μ., με την Καναδή, Αλίσια Νιούμαν και την Αμερικανίδα, Κέιτι Μουν να ακολουθούν με 4,82μ.

Με Τεντόγλου και Καραλή

Το κυρίως πρόγραμμα «Weltklasse» της Ζυρίχης, θα διεξαχθεί την Πέμπτη (5/9) στο στάδιο «Letzigrund», με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, με την παρουσία των Εμμανουήλ Καραλή και Μίλτου Τεντόγλου.

Ο Καραλής, με φρέσκο το ιστορικό άλμα στα 6,00μ. στο Diamond League στη Σιλεσία (25/8) θα ξεκινήσει την προσπάθειά του στο επί κοντώ στις 20:18, ώρα Ελλάδος.

Λίγο αργότερα, στις 21:18, θα ξεκινήσει και το μήκος ανδρών, όπου δεσπόζει η παρουσία του Μίλτου Τεντόγλου.

@Photo credits: eurokinissi, Αντώνης Νικολόπουλος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα