Τεντόγλου: «Θα αφήσω το μήκος, αν αλλάξει ο κανονισμός»

Δημήτρης Ντζάνης
Τεντόγλου: «Θα αφήσω το μήκος, αν αλλάξει ο κανονισμός»

bet365

O Μίλτος Τεντόγλου ξεκαθάρισε τη θέση του από τις Βρυξέλλες για τη συνέχειά του ή όχι στο μήκος, στην περίπτωση που περάσουν οι αλλαγές της World Athletics.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο με την κατάληψη της 3ης θέσης στον τελικό των Diamond League στις Βρυξέλλες με άλμα στα 8,15μ.

Ο αγώνας έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες στην κρύα βραδιά της βελγικής πρωτεύουσας, όμως στο τέλος ο δις ολυμπιονίκης έριξε τη «βόμβα» για την επόμενη ημέρα, δηλώνοντας πως «αν αλλάξει ο κανονισμός για το πάτημα, θα αφήσω το μήκος».

Όλα έχουν σχέση με τις αλλαγές που θέλει να επιφέρει η World Athletics, με τον Τεντόγλου από την πρώτη στιγμή να έχει εκφράσει τη διαφωνία του.

Αναλυτικά η δήλωση Τεντόγλου από τις Βρυξέλλες: «Δεν είμαι θυμωμένος που έχασα σήμερα. Δεν ένιωθα τα πόδια μου σήμερα, ενώ το κρύο δεν είναι για μένα. Είναι εντυπωσιακό που ο Γκέιλ κατάφερε να πηδήσει με αυτές τις συνθήκες, οπότε δεν είμαι θυμωμένος που έχασα από αυτόν.
Από την άλλη ο Εχάμερ είναι πολύ καλός αθλητής, αλλά είναι δεκαθλητής, είναι σκληρό να χάνεις από αθλητή συνθέτων. Τώρα θα ξεκινήσω την προετοιμασία μου για τον κλειστό στίβο, εκτός αν αλλάξει ο κανονισμός για το πάτημα, οπότε και θα αφήσω το μήκος»

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα