Περιπολικά και μήνυση κατά της Σακοράφα στη γενική συνέλευση του ΣΕΓΑΣ

Δημήτρης Ντζάνης
Η Σοφία Σακοράφα

bet365

Απρόοπτες καταστάσεις εκτυλίχθηκαν στη γενική συνέλευση του ΣΕΓΑΣ για την εκλογή νέας διοίκησης την Κυριακή (29/9) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Απρόοπτες καταστάσεις εκτυλίχθηκαν στη γενική συνέλευση του ΣΕΓΑΣ για την εκλογή νέας διοίκησης, την Κυριακή (29/9) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός του Ερμή Ιλίου, Μοδέστος Κασκάτης κατέθεσε μήνυση εναντίον της Σοφίας Σακοράφα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Σοφία Σακοράφα επέρριψε ευθύνες στον τεχνικό για χαμένα όργανα ρίψεων, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να καταθέσει μήνυση. Στο ξενοδοχείο βρέθηκαν δύο περιπολικά, με τη Σοφία Σακοράφα να αποχωρεί από τον χώρο της γενικής συνέλευσης.

Το επεισόδιο έφερε και δίωρη καθυστέρηση στη διαδικασία καταμέτρησης της ψηφοφορίας, που βρίσκεται σε εξέλιξη, με τη συμμετοχή 240 σωματείων. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών, το παραπάνω επεισόδιο αμαύρωσε τη γενική συνέλευση του ΣΕΓΑΣ.

@Photo credits: eurokinissi, Αντώνης Νικολόπουλος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα