Ευρωπαϊκό στίβου: Στη Ρώμη η Εθνική ομάδα, συναντήθηκε με τον Ποντένσε στο αεροδρόμιο

Newsroom
εθνικη ποντενσε

bet365

Στη Ρώμη κατέφτασε η Εθνική ομάδα στίβου, για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ξεκινάει την Παρασκευή 7/12, που νωρίτερα συναντήθηκε τυχαία με τον παίκτη του Ολυμπιακού Ντάνιελ Ποντένσε.

Στην ιταλική πρωτεύουσα έφτασε το μεγαλύτερο μέρος της Εθνικής ομάδας στίβου, για το ερχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Ολίμπικο το διάστημα 7-12/6.

Η ομάδα αναχώρησε νωρίς το πρωί από το Ελευθέριος Βενιζέλος, με προορισμό τη Ρώμη, και μάλιστα ορισμένοι αθλητές που είναι φαν του ποδοσφαίρου (και του Ολυμπιακού) συναντήθηκαν τυχαία και φωτογραφήθηκαν με τον πλάγιο των «ερυθρολεύκων», Ντάνιελ Ποντένσε.

εθνικη ποντενσε

Όλα κύλησαν ομαλά για τα μέλη της ελληνικής αποστολής, με τους ίδιους να φτάνουν στην ώρα τους και να τακτοποιούνται αμέσως στο ξενοδοχείο τους.

εθνικη ομαδα στιβου ευρωπαικο

Σύντομα αναμένεται να ενσωματωθούν και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, όπως η Κατερίνα Στεφανίδη ή ο Εμμανουήλ Καραλής, που θα ταξιδέψουν τις επόμενες μέρες για τη Ρώμη.

Η ομάδα αναμένεται αν επισκεφτεί το Ολίμπικο, για την επίσημη προπόνηση που θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο ταρτάν και να τεστάρουν τις συνθήκες.

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα