Ευρωπαϊκό στίβου: Εντυπωσιάστηκε η Εθνική από το Ολίμπικο, χωρίς προβλήματα οι τελευταίες προπονήσεις

Πηνελόπη Γκιώνη
ζαλτος σκαρβελη

bet365

Αθλητές και αθλήτριες της Εθνικής ομάδας επισκέφθηκαν το Ολίμπικο και οι πρώτες εντυπώσεις που αποκόμισαν ήταν κάτι περισσότερο από θετικές. Αποστολή στη Ρώμη: Πηνελόπη Γκιώνη

«Ήρθαμε από σήμερα, ώστε να μην έρθουμε την πρώτη μέρα του αγώνα και μείνουμε με ανοιχτό το στόμα», είπε ο πρωταθλητής του δεκάθλου Άγγελος Τζανής Ανδρέογλου καθώς έφευγε από το Ολυμπιακό στάδιο της Ρώμης το οποίο, όπως μας φανέρωσε, του φάνηκε εντυπωσιακό.

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου ξεκινά αύριο, Παρασκευή 7/12, και η ελληνική ομάδα κάνει το τελευταίο ζέσταμα πριν την πρεμιέρα.

ζαλτος

Πρώτοι από την ελληνική ομάδα ήρθαν οι άλτες του επί κοντώ Ελένη Πόλακ, Αριάδνη Αδαμοπούλου και Γιάννης Ρίζος που αφού είδαν το στάδιο πήγαν δίπλα, στο Stadio dei Marmi, για να κάνουν εκεί το ζέσταμά τους αφού αυτό το ξεχωριστό στάδιο χρησιμοποείται ως βοηθητικό για τη διοργάνωση. Έπειτα, Σταματία Σκαρβέλη και Κώστας Ζάλτος έκαναν επίσης ένα πέρασα από την αρένα, δοκιμάζοντας και τη βαλβίδα η οποία όπως είπαν φαίνεται πολύ ωραία ενώ η γενικότερη εντύπωσή τους ήταν η καλύτερη δυνατή, με τη Σκαρβέλη να τονίζει πως είναι το πιο κουλ στάδιο που έχει δει.

ολιμπικο

Έπειτα, Τατιάνα Γκούσιν και Ελισάβετ Πεσιρίδου ήρθαν στο στάδιο να δοκιμάσουν το ταρτάν και να πάρουν την πρώτη γεύση από το στάδιο, στο οποίο δεν είχαν αγωνιστεί ξανά. Η Γκούσιν, μιλώντας στο Gazzetta, είπε πως το ταρτάν της θυμίζει αρκετά αυτό της Βουδαπέστης: «Όταν πρωτοπάτησα στον τάπητα ένωισα πως είναι αρκετά σκληρός και φοβήθηκα λίγο αλλά μετά, αφού έβαλα καρφιά, είδα πως είναι πολύ καλός και bouncy θα έλεγα. Μου αρέσει πάρα πολύ».

Την ίδια ώρα, Δήμητρα Γναφάκη και Δημήτρης Λεβαντίνος έκαναν επίσης όλα το ζέσταμά τους στο στάδιο και επίσης εντυπωσιάστηκαν.

πεσιριδου

Παράλληλα, ο Εθνικός προπονητής Χρήστος Μελέτογλου ήρθε στο στάδιο για την ομάδα και διαπίστωσε πως την τελευταία φορά που είχε βρεθεί στο Ολίμπικο ήταν πριν από 30 χρόνια, όταν ήταν ακόμη πρωταθλητής του τριπλούν και αγωνιζόταν σε ένα Παγκόσμιο στρατιωτικό πρωτάθλημα: «Όταν συνειδητοποίησα πως έχουν περάσει 30 χρόνια, σοκαρίστηκα λίγο», είπε στο Gazzetta όσο παρατηρούσε όλα όσα έχουνα αλλάξει μέσα στο στάδιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα