Ευρωπαϊκό στίβου: Για το «Χρυσό στέμμα» και τις 50.000 ευρώ οι σταρ του πρωταθλήματος

Πηνελόπη Γκιώνη
 Ο Μίλτος Τεντόγλου με το χρυσό στο στήθος

bet365

Έναν ακόμη τίτλο θα κυνηγήσουν οι κορυφαίοι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης αφού το «Χρυσό στέμμα» θα δοθεί σε εκείνους που θα καταγράψουν την καλύτερη επίδοση στον τομέα τους. Αποστολή στη Ρώμη: Πηνελόπη Γκιώνη

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία εγκαινιάζει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης μία πρωτοβουλία με το όνομα «Χρυσό στέμμα», το οποίο θα αποτελέσει έναν ακόμη τίτλο που θα διεκδικήσουν οι κορυφαίοι ενώ θα συνοδεύεται και από ένα έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, ο κορυφαίος σε κάθε τομέα αγωνισμάτων θα κατακτά το «Χρυσό στέμμα» που σημαίνει πως ο κορυφαίος στα άλματα, ρίψεις, σπριντ και εμπόδια, μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις και δρόμοι/σύνθετα/σκυταλοδρομίες ανδρών και γυναικών αντίστοιχα θα παίρνει και το στέμμα.

Παρ΄ όλο που οι επιδόσεις δεν μπορούν να συγκριθούν απευθείας, αφού θα μιλάμε για διαφορετικά αγωνίσματα, η απόφαση θα βασίζεται στη βαθμολογία κάθε επίδοσης βάσει του πίνακα επιδόσεων της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Έτσι, ο δικός μας Μίλτος Τεντόγλου θα διεκδικήσει το στέμμα αλλά και 50.000 ευρώ αν και θα έχει αντίπαλό του στον τομέα των αλμάτων τον φοβερό και τρομερό Μόντο Ντουπλάντις.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα