Ευρωπαϊκό στίβου: Εκτός τελικού αλλά γεμάτες εμπειρίες οι Μαγκούλια και Ντραγκομίροβα

Πηνελόπη Γκιώνη
μαγκουλια ντραγκομιροβα

bet365

Μπορεί να μην μπήκαν στον τελικό αλλά Μαρία Μαγκούλια και Αναστασία Ντραγκομίροβα αποχωρούν από τη Ρώμη γεμάτες εμπειρίες. Αποστολή στη Ρώμη: Πηνελόπη Γκιώνη

Ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου της Ρώμης οι Μαρία Μαγκούλια και Αναστασία Ντραγκομίροβα στη σφαιροβολία και αφήνουν την «αιώνια πόλη» γεμάτες εμπειρίες.

Η Μαρία Μαγκούλια είχε καλύτερη βολή στα 15.31μ, και επίσης 15.24μ και 14.97μ, και κατέλαβε την 23η θέση στο σύνολο ενώ η Αναστασία Ντραγκομίροβα είχε καλύτερη βολή στα 14.89μ, και επίσης 14.43μ και 13.99μ, και κατετάγη 25η. Ο τελικός έκλεισε 17.02μ.

Οι δύο νεαρές αθλήτριες έμειναν μακριά από τα ρεκόρ τους αλλά τουλάχιστον βρέθηκαν για πρώτη φορά σε μία πολύ μεγάλη διοργάνωση, έριξαν σε ένα ιστορικό στάδιο και αποκόμισαν την μία ακόμη πολύτιμη εμπειρία για τη συνέχεια της σεζόν.

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα