Ευρωπαϊκό στίβου: Γάλλος δεκαθλητής έτρεξε μόνος του στα 110μ. εμπ. σε 13.88

Δημήτρης Ντζάνης
Γάλλος δεκαθλητής έτρεξε μόνος του στα 110μ. εμπ. σε 13.88

bet365

Ο Μάκενσον Γκλετί πήρε μια δεύτερη ευκαιρία στα 100μ. εμπ. στο δέκαθλο και τρέχοντας μόνος του ο Γάλλος με 13.88 σημείωσε με διαφορά τον καλύτερο χρόνο, μένοντας στο παιχνίδι των μεταλλίων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης.

Τα παράδοξα συνεχίστηκαν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης. Αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Γάλλο δεκαθλητή Μάκενσον Γκλετί.

Ο 24χρονος αθλητής στο έκτο κατά σειρά αγώνισμα του δεκάθλου τα 110μ. εμπ. είδε-προσωρινά-να γκρεμίζονται όσα έχτισε τη Δευτέρα (10/6).

Τα προβλήματα προέκυψαν στην εκκίνηση της σειράς του στα 110μ. εμπ., «κόλλησε» στον βατήρα και όταν είδε τους άλλους αθλητές να περνούν το πρώτο εμπόδιο, με τα χέρια ψηλά και απορημένος άρχισε να τρέχει, τερματίζοντας σε 15.3.

Ακολούθησαν διαβουλεύσεις με τους κριτές, ο ίδιος υποστήριξε πως δεν άκουσε το σήμα εκκίνησης και τελικά αποφασίστηκε να έχει μια δεύτερη ευκαιρία.

Ετρεξε μόνος του, σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ στα 13.88 και την καλύτερη συνολικά επίδοση στο αγώνισμα, που τον διατήρησε στη διεκδίκηση ενός μεταλλίου.

Ο Γκλετί δύο αγωνίσματα πριν από την ολοκλήρωση του δεκάθλου, τον ακοντισμό και τα 1500μ., βρίσκεται στη 2η θέση με 7.146β. και απέχει μόλις 61β. από τον Εσθονό, Γιοχάνες Ερμ.

@Photo credits: eurokinissi, Αντώνης Νικολόπουλος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα