Ολυμπιακοί Αγώνες: Νέο θετικό δείγμα στην εθνική ομάδα στίβου

Δημήτρης Ντζάνης
 Δεύτερο θετικό δείγμα στην εθνική ομάδα στίβου

bet365

Νέο θέμα ντόπινγκ έρχεται να απασχολήσει την εθνική ομάδα στίβου, αυτή τη φορά στο Παρίσι και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Νέα υπόθεση με θετικό δείγμα απασχολεί την εθνική ομάδα στίβου, αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Πρόκειται για αθλήτρια της εθνικής ομάδας η οποία έχει ήδη πάρει μέρος στον προκριματικό στο αγώνισμά της.

Οι πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν πως έπειτα από έλεγχο που διεξήγαγε ο EOKAN, πριν από την αναχώρηση της εθνικής ομάδας στίβου για το Παρίσι, βρέθηκε ουσία για την οποία το άτομο κλήθηκε να δώσει διευκρινήσεις.

Παράλληλα, ο ΕΟΚΑΝ ζήτησε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Αντιντόπινγκ (WADA) να προχωρήσει σε νέα δειγματοληψία, κατά την παραμονή στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχοντας ο ίδιος τη διαχείρηση της υπόθεσης.

Να θυμίσουμε πως πριν από την αναχώρηση της εθνικής ομάδας στίβου υπήρξε αποκλεισμός αθλήτριας.

ΕΟΕ: «Επιβάλλεται προσωρινός αποκλεισμός»

Στο μεταξύ η η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με ανακοίνωσή της αναφέρεται στο θέμα, ενημερώνοντας πως επιβάλλεται προσωρινός αποκλεισμός και αποχώρηση από το Ολυμπιακό Χωριό.

Συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής: «Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή δηλώνει ότι ενημερώθηκε από τον ΕΟΚΑΝ στις 13:49 ώρα Γαλλίας για θετικό δείγμα σε έλεγχο ντόπινγκ μέλους της Ολυμπιακής Ομάδας στο Παρίσι.

Όπως αναφέρει ο ΕΟΚΑΝ επιβάλλεται άμεσα προσωρινός αποκλεισμός στο συγκεκριμένο άτομο και ως εκ τούτου η ΕΟΕ ζήτησε την αποχώρηση του από το Ολυμπιακό Χωριό».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα