Ολυμπιακοί Αγώνες: H Ρέιβεν Σόντερς και η εκκεντρική της εμφάνιση

Δημήτρης Ντζάνης
H Ρέιβεν Σόντερς και η εκκεντρική της εμφάνιση

bet365

Η Ρέιβεν Σόντερς τράβηξε πάνω της τα βλέμματα στo Stade de France, με την «ασημένια» Ολυμπιονίκη της σφαιροβολίας να περνά στον τελικό του αγωνίσματος.

Η Ρέιβεν Σόντερς εκτός από σπουδαία πρωταθλήτρια, ξεχωρίζει και για τις εκκεντρικές επιλογές όταν αγωνίζεται στους στίβους, με κύριο χαρακτηριστικό τη μάσκα Hulk.

Ετσι και το πρωί της Πέμπτης (8/8) η 28χρονη από το Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας, παρουσιάστηκε στο Stade de France για τον προκριματικό της σφαιροβολίας, φορώντας μια μαύρη μάσκα, χάλκινα γυαλιά ηλίου και τα μαλλιά της βαμμένα πράσινα νέον στη μία πλευρά και μωβ στην άλλη.

Η Σόντερς με 18.62μ. πήρε την πρόκριση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, στοχεύοντας στην κατάκτηση μεταλλίου, όπως είχε κάνει πριν από τρία χρόνια στο Τόκιο.

Τότε η Αμερικανίδα ανεβαίνοντας στο βάθρο για να πάρει το ασημένιο μετάλλιο, είχε δημιουργήσει με τα χέρια της το σύμβολο «Χ» το οποίο, όπως είπε, «αντιπροσωπεύει τη διασταύρωση, όπου συναντώνται όλοι οι άνθρωποι που καταπιέζονται».

Η αθλήτρια, εμπνευσμένη από τις Σερένα και Βένους Γουίλιαμς κι έχοντας έρθει αντιμέτωπη με προβλήματα ψυχικής υγείας, πήρε το παρατσούκλι Hulk, από τη συνήθειά της να φορά τη μάσκα προσώπου.

Η ιστορία ξεκίνησε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, όταν όλοι ήταν υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα εξ αιτίας του κορονοϊού.

Η Σόντερς ανακάλυψε ότι η μάσκα τη βοήθησε να μείνει συγκεντρωμένη στον εαυτό της, αποφεύγοντας συζητήσεις με τις συναθλήτριές της και από τότε αποτελεί το βασικό αξεσουάρ όταν αγωνίζεται.

«Μου αρέσει να είμαι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής μου και μου αρέσει να λέω στον εαυτό μου: "Εσύ το κατάλαβες, το κατάλαβες, είσαι πρωταλήτρια, πρέπει να πιέσεις, κανείς δεν πρόκειται να σου το δώσει, πρέπει να δουλέψεις, πρέπει να το πάρεις"», εξήγησε η Σόντερς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα