Παραολυμπιακοί Αγώνες: Ο Mάρκους Ρεμ θέλει να ξεπεράσει τον Τεντόγλου

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Mάρκους Ρεμ θέλει να ξεπεράσει τον Τεντόγλου στο Παρίσι

bet365

Ο Μάρκους Ρεμ πάει για τον 4ο διαδοχικό χρυσό μετάλλιο στο μήκος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, στοχεύοντας σε άλμα μεγαλύτερο των 8,48μ. που σημείωσε ο Μίλτος Τεντόγλου πριν από τρεις εβδομάδες στο Παρίσι.

Ο Μάρκους Ρεμ είναι ο Μίλτος Τεντόγλου για το μήκος στο παραολυμπιακό κίνημα. Ο 36χρονος Γερμανός άλτης έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι φιλοδοξεί να φθάσει στο 4ο διαδοχικό του χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα.

Είναι ένα από τα μεγάλα αστέρια των Παραολυμπιακών Αγώνων που θα παρελάσουν από το Ολυμπιακό Στάδιο, καθώς στη συλλογή του έχει επίσης έξι παγκόσμιους και πέντε ευρωπαϊκούς τίτλους.

O Ρεμ έχει το παρατσούκλι «Τhe Blade Jumper» («Ο άλτης με τη λεπίδα)» καθώς σε ηλικία 14 ετών το δεξί του πόδι ακρωτηριάστηκε κάτω από το γόνατο, έπειτα από ατύχημα που είχε κάνοντας wakeboarding.

Ο Γερμανός σταρ σε δηλώσεις του από το Παρίσι έθεσε τον στόχο του κι αυτός είναι να βγάλει επίδοση μεγαλύτερη από αυτή που σημείωσε ο Μίλτος Τεντόγλου στις 6 Αυγούστου, όταν διατήρησε τον ολυμπιακό του τίτλο με 8,48μ.

«Προφανώς και παρακολούθησα τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τους αγώνες στο μήκος. Ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένος που είδα την Τάρα Ντέιβιτς-Γούντχαλ να νικά, ενώ απόλαυσα και τον αγώνα των ανδρών.

Παρακολουθώντας αυτούς τους αθλητές, παίρνω στοιχεία για το δική μου προετοιμασία και τον δικό μου αγώνα. Τα 8,48 μέτρα είναι αρκετά εντυπωσιακά. Πέρυσι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπορούσα να κάνω 8,49μ. και αυτός θα ήταν ο στόχος μου εδώ, να πάω οπωσδήποτε πάνω από τα 8,48μ.» είπε ο Μάρκους Ρεμ.
Για την ιστορία είναι ο κάτοχος του ρεκόρ κόσμου στην κατηγορία του με 8.62μ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα