Παραολυμπιακοί Αγώνες: Άπιαστος ο Γκαβέλας, με τον ταχύτερο χρόνο στον τελικό στα 100μ. Τ11 στο Παρίσι

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Νάσος Γκαβέλας

bet365

Ο Νάσος Γκαβέλας ανέβασε στροφές στα ημιτελικά και με τον καλύτερο χρόνο στα 11.08, πάει για το back to back στα 100μ. Τ11 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Νάσος Γκαβέλας ανέβασε στροφές και έβαλε πλώρη για να υπερπασπιστεί στο Παρίσι τον τίτλο του «χρυσού» παροολυμπιονίκη στα 100μ. Τ11.

Ο 24χρονος σπρίντερ, με οδηγό τον Γιάννη Νυφαντόπουλο, με 11.08 πήρε την 1η θέση στην 1η ημιτελική σειρά και την απευθείας πρόκριση στον τελικό, των Παραολυμπιακών Αγώνων, που θα γίνει την Πέμπτη (5/9, 20:08).

Ο Γκαβέλας από τα 11.16 στον πρωινό προκριματικό, βελτιώθηκε στα 11.08, δείχνοντας έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση και στο Παρίσι μετά τον παγκόσμιο τίτλο πέρυσι, να πετύχει τώρα το back to back και στους παραολυμπιακούς τίτλους.

Ο Έλληνας παραολυμπιονίκης είναι κάτοχος του παγκοσμίου και παραολυμπιακού ρεκόρ με 10.82 από τους Αγώνες στο Τόκιο.

Με βάση τα αποτελέσματα των ημιτελικών, κύριοι αντίπαλοί του θα είναι ο Γάλλος, Τίμοθι Άντολφ (11.11) και ο Κινέζος, Ντογκντόνγκ Λι (11.13).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα