Τζόκοβιτς: Στα ράφια των καταστημάτων τα πρώτα του κρασιά

Newsroom
Τζόκοβιτς: Στα ράφια των καταστημάτων τα πρώτα του κρασιά
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βγάζει αυτή την εβδομάδα προς πώληση τα πρώτα δύο κρασιά που φέρνουν το όνομά του.

Τζόκοβιτς Syrah 2020 και Τζόκοβιτς Chardonnay 2020, είναι έτοιμα να μπουν στα ράφια των καταστημάτων στο τέλος του μήνα!

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία που τα δημιουργεί, τα δύο κρασιά που φέρουν το όνομα του σπουδαίου Σέρβου τενίστα, θα είναι τις επόμενες ημέρες διαθέσιμα για το κοινό, τόσο σε καταστήματα, όσο και σε εστιατόρια στη Σερβία.

Ο Τζόκοβιτς είχε ακουστεί ότι ετοίμαζε αμπελώνες σε έκταση πέντε εκταρίων στην περιοχή Σουμαντίγια, από το 2016. Θα είναι η πρώτη φορά που κρασιά από τους αμπελώνες θα κυκλοφορήσουν στην αγορά, αλλά προς το παρόν μόνο εντός Σερβίας.

Υπολογίζεται ότι για αρχή θα βγουν 8.500 μπουκάλια και το νούμερο θα διπλασιαστεί το 2023. Συνολικά θα βγουν προς πώληση 60.000 λίτρα και οι παραγωγοί φιλοδοξούν αυτό το νούμερο να πολλαπλασιαστεί.

Οι αμπελώνες άνηκαν στην οικογένεια Τζόκοβιτς (στον παππού πιθανότατα), αλλά ήταν ανεκμετάλλευτα εδώ και 50 χρόνια περίπου. Ο Νόλε αποφάσισε να τους δώσει και πάλι ζωή και τώρα ξεκινά η διανομή της παραγωγής του κρασιού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα