Οι Ναδάλ και Φέντερερ έγιναν… τραγούδι στα Ιταλικά

Οι Ναδάλ και Φέντερερ έγιναν… τραγούδι στα Ιταλικά
Ενας Ιταλός δημοσιογράφους έγραψε τραγούδι για τους Ράφα Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τους τιμήσει για όσα έχουν προσφέρει στο τένις.

Ο Φραντσέσκο Σέσα, δημοσιογράφος του ιταλικού Eurosport και της εφημερίδας Gazzetta dello Sport, αποφάσισε να γίνει… στιχουργός για χάρη των Ράφαελ Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ.

Ο δημοσιογράφος, εμπνεύστηκε από την καριέρα των δύο θρύλων του τένις και έγραψε ένα τραγούδι με αφορμή τα επιτεύγματά τους.

Στους στίχους αναφέρει μεταξύ άλλων για τον Ναδάλ πως είναι απορίας άξιον πως τρέχει τόσο και δεν εγκαταλείπει ποτέ (τον χαρακτηρίζει και ως… ηφαίστειο), ενώ αναφερόμενος στον Φέντερερ σχολιάζει στους στίχους πως πέτυχε τόσα πολλά, αλλά το σημαντικότερο ότι μετέτρεψε το τένις σε ένα «όμορφο ποίημα». Το τραγούδι κυκλοφόρησε πριν δύο μήνες στο Youtube.

Ακούστε το τραγούδι:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα