Δεν τα κατάφεραν οι Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου

Δημήτρης Ντζάνης
Δεν τα κατάφεραν οι Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου
Οι Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου γνώρισαν τον αποκλεισμό σε τουρνουά στο Ίσταντ της Σουηδίας και στο Ίκλεϊ της Μεγάλης Βρετανίας, αντίστοιχα.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου γνώρισαν τον αποκλεισμό στα τουρνουά που αγωνίστηκαν την Τετάρτη (21/6).

Η Παπαμιχαήλ ηττήθηκε από τη Γερμανίδα, Γιούλια Μίντερντοφ με 7-5, 4-6, 7-6(0) έπειτα από αγώνα τριών ωρών και 15 λεπτών στον 1ο γύρο στο 40άρι τουρνουά στο Ίσταντ της Σουηδίας.

Η Ελληνίδα παίκτρια στο 3ο σετ προηγήθηκε με 2-0, όμως η Μίντερντοφ έφθασε στο 5-3. Η Παπαμιχαήλ με break μείωσε σε 5-4, με love game ισοφάρισε 5-5 και 6-6, όμως στο tie break δεν τα κατάφερε. Η Γερμανίδα παίκτρια ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 διπλά λάθη!

Με τη σειρά της η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έχασε από τη Γιαπωνέζα, Νάο Χιμπίνο με 7-5, 6-1 στον 1ο γύρο στο 100άρι τουρνουά στο Ίκλεϊ της Μεγάλης Βρετανίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα