O Φέντερερ έστειλε τους δίδυμους γιους του στην ακαδημία του Ναδάλ

Δημήτρης Ντζάνης
Οι Φέντερερ και Ναδάλ
Ο Φέντερερ αποκάλυψε πως το καλοκαίρι έστειλε τους εννιάχρονους δίδυμους γιους του στην ακαδημία τένις του Ράφαελ Ναδάλ στη Μαγιόρκα.

Ο Ρότζερ Φέντερερ συνδέεται με μια ισχυρή φιλία με τον Ράφαελ Ναδάλ, το είδαμε χαρακτηριστικά πριν από 12 μήνες στο Davis Cup, όταν ο Ελβετός έπαιξε για τελευταία φορά τένις.

O 42χρονος Φέντερερ, όπως αποκάλυψε, από τότε ελάχιστες φορές έχει πιάσει ρακέτα, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τις δίδυμους γιους και τις δίδυμες κόρες του.

Μάλιστα, ο Φέντερερ έκανε γνωστό ότι έστειλε για μερικές ημέρες μέσα στο καλοκαίρι τους εννιάχρονους Λένι και Λεό στην ακαδημία του Ράφαελ Ναδάλ στη Μαγιόρκα, ενώ οι 14χρονες Σαρλέν Ρίβα και Μίλα Ρόουζ επισκέφθηκαν την ακαδημία του Τζον ΜάΚεντρο στο Ιστ Χάμπτον της Νέας Υόρκης.

«Και τα τέσσερα παιδιά λατρεύουν το τένις, στην αρχή τα κορίτσια δεν ήθελαν, αλλά όσο περνά ο καιρός γίνονται καλύτερα και το απολαμβάνουν», είπε ο Φέντερερ.

Ο Ναδάλ ίδρυσε την ακαδημία του το 2016 και ο Φέντερερ ήταν μεταξύ των καλεσμένων που παρευρέθηκαν στα εγκαίνια.Τότε ο Φέντερερ αστειευόταν ότι θα έστελνε τα παιδιά του στις εγκαταστάσεις και να που τωρα, κράτησε τον λόγο του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα