Η Γραμματικοπούλου στα προημιτελικά στο 25άρι στη Σλομποζία της Ρουμανίας

Δημήτρης Ντζάνης
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου νικώντας την Ουκρανή Βικτόρια Ντέμα με 2-1 σετ προκρίθηκε στα προημιτελικά στο 25άρι ITF τουρνουά στη Σλομποζία της Ρουμανίας.

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έπειτα από αγώνα 2,5 ωρών επιβλήθηκε της 22χρονης Ουκρανής, Βικτόρια Ντέμα με 4-6, 6-2, 6-3 για να εξασφαλίσει την παρουσία της στα προημιτελικά του τουρνουά ITF των 25.000 δολαρίων στην πόλη Σλομποζία της Ρουμανίας.

Η Γραμματικοπούλου έφθασε 21 φορές σε break-point, για να εκμεταλλευτεί τις εννέα, ενώ η αντίπαλός της είχε 6/14, αντίστοιχα. H Γραμματικοπούλου προηγήθηκε με 3-1, ωστόσο η Ντέμα ισοφάρισε σε 3-3 και 4-4 και με δύο σερί games κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-4.

Στο 2ο set οι δύο παίκτριες ξεκίνησαν έχοντας από ένα break (1-1), με την Ντέμα να προηγείται με 2-1, αλλά τη Γραμματικούλου με πέντε στη σειρά games, να φθάνει στο 6-2.
Στο 3ο σετ η Γραμματικοπούλου προηγήθηκε με 4-1 έχοντας «σπάσει» δύο φορές το σερβίς της Ντέμα, που κατάφερε να πάρει πίσω μόνο το ένα μειώνοντας σε 4-2 και 4-3. Στη συνέχεια η Ελληνίδα τενίστρια κατάφερε να κρατήσει το σερβίς της σφραγίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά. Εκεί την Παρασκευή (22/9) θα αντιμετωπίσει τη Ρουμάνα, Άνκα Αλέξια Τοντόνι. ΄

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα