Σάκκαρη: Κλείνει τη χρονιά στην περίφημη La Plaza Mexico και σε πλήθος 40.000 θεατών

Δημήτρης Ντζάνης
Η Σάκκαρη στο Μεξικό
Η Μαρία Σάκκαρη συμμετέχει στο TennisFest GNP 2023, που θα φιλοξενηθεί στην αρένα La Plaza Mexico στην Πόλη του Μεξικού.

Για τρίτη φορά μέσα στο 2023 η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται τον Μεξικό, τον Σεπτέμβριο κατέκτησε τον τίτλο στο 1000άρι WTA στη Γουαδαλαχάρα, πριν από τέσσερις εβδομάδες έζησε την περιπέτεια των WTA Finals στο Κανκούν και τώρα βρίσκεται στην Πόλη του Μεξικού για το μεγάλο πάρτι του TennisFest GNP 2023, που θα φιλοξενηθεί στην περίφημα αρένα La Plaza Mexico.

Η Ελληνίδα παίκτρια που είναι ιδιαίτερα αγαπητή στη χώρα της κεντρικής Αμερικής, προσκλήθηκε από τους διοργανωτές για να δώσει αγώνα επίδειξης με αντίπαλο την Καρολίν Βοζνιάκι. Θα ακολουθήσει ο αγώνας στο μονό ανδρών ανάμεσα στους Κάρλος Αλκαράθ και Τόμι Πολ.

Το TennisFest GNP 2023 θα γίνει την Τετάρτη (29/11). Το πρόγραμμα αρχίζει με τον αγώνα ανάμεσα στις Σάκκαρη και Βοζνιάκι, που θα αρχίσει στις 19:00, τοπική ώρα και στις 03:00 το πρωί της Πέμπτης (30/11) ώρα Ελλάδος, ενώ θα ακολουθήσει ο αγώνας ανάμεσα στους Αλκαράθ και Πολ.

Μπροστά σε 40.000 θεατές

Η μεγάλη γιορτή για το τένις θα γίνει στην La Plaza Mexico, την περίφημα αρένα ταυρομαχιών, που έχει χωρητικότητα κοντά στους 41.000 θεατές.

H περσινή version έγινε στην κατάμεστη La Plaza Mexico, η οποία χρησιμοποείται και ως χώρος συναυλιών, θεατρικών παραστάσεων και αθλητικών εκδηλώσεων.

Πέρυσι κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Ράφαελ Ναδάλ, που νίκησε τον Κάσπερ Ρουντ με 7-6(7), 6-4 ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε και αγώνα στο μικτό διπλό, με το δίδυμο των Σαντιάγκο Γκονζάλεζ και Ρενάτα Ζαραζούα να νικούν τον Τζακ Σοκ και τη Λέιλα Φερνάντεζ με 6-3, 6-4.

Από 600 μέχρι 7.750 δολάρια τα εισιτήρια

Να σημειωθεί πως οι τιμές για την εκδήλωση, που θα ολοκληρωθεί με συναυλία με τον Κολομβιανό, Σεμπαστιάμν Γιάτρα, κυμαίνονται από τα 600 δολάρια στα «ορεινά» της La Plaza Mexico και φθάνουν μέχρι 7.750 δολάρια, σε θέσεις δίπλα στο κορτ.


@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα